Mit tegyek, hogy ne rettegjek ennyire párom anyjától?
Tudom, hogy fura kérdés, de nagyon félek párom anyjától, és ő adott is rá okot. Már amikor párom bemutatott neki, akkor is közölte, hogy nem lát szívesen, aztán egy bulin, amikor befüvezett, bedrogozott, lek.urvázott, és ha párom és az apja nem fogják vissza, lehet meg is ver.
Azóta nem merek vele egy légtérben lenni, próbáltam beszélgetni vele, amikor jó hangulata van, pár percig tudunk beszélgetni, ha nincs, akkor hiába mondok valamit, nem is foglalkozik velem.
Ez számomra elég rossz, mert nemrég iskola miatt ideköltöztem, és minden szép és jó, ha kettesben vagyok párommal, vagy az apja is itthon van. Viszont ha hazajön az anyja, akkor én csak párom után járkálok, nem merek megcsinálni semmit, pedig szívesen tenném. Ez megkeseríti mind az én, mind párom életét.
Ha valaki azt mondaná, hogy költözzek el, mondom, hogy nem szívesen teszem, minden jó, csak ne félnék ennyire párom anyjától. Ő még mindig nem igazán fogad el, pedig 4 éve vagyunk lassan együtt.
Vélemények?
Nem muszáj együtt élned párod anyjával : költözzetek el albérletbe és akkor lesz.arhatod, hogy milyen!
Nem a párod anyjának kell elfogadnia, hanem a párodnak!
Ha félsz tőle, akkor ne találkozz vele :ENNYI!
Nem hiszem, hogy lenne oka rá, nincs előéletem, a fia az első az életemben, 1 pasim volt előtte 6 hónapig, de az csak kézfogós, puszilgatós 15 éves szerelem volt.
Elköltözni nem tudunk, nincs pénz, nem is akarunk, inkább el kellene fogadtatnom magam vele, vagy túlélni.
na, belenyúltál remdesen:(
sajnos az anyák ragaszkodása főleg fiukhoz a világ legerősebb érzelmi kapcsa. ez minden anya másként éli meg, de a fő vonal, h piszkosul féltékenyek és nem akarják elengedni fiukat. a fiu választottját betolakodónak, az "ő kicsi fiacskájuk" elrablójának tekintik és így is állnak hozzá.
persze a tényleges reakciók és a fiu megtartásának tényleges megvalósítása nagyban függnek az anyós emberi tulajdonságaitól. van amikor a fiu és párja észre sem veszi, sőt asziszi h mennyire szereti őt az anyós (pedig csak, kedvességgel próbálja közel tartani gyermekét) viszont van amikor szinte pokollá teszi menyjelöltje életét és ezzel közvetve fiáét is azzal, h megpróbálja elüldözni a leányzót.
szal jelen esetben sok remény nincs h békés lesz a hangulat. rajtad és párodon múlik, hogy h kezelitek helyzetet.
sajnos, mi férfiak nagyon keveset teszünk, hogy anyánk és életünk párja megbékéljen. ennek is fejlődési oka van, de hát akkor is szemétség velük szemben:(
Hát, hogy mitől félek? Jó kérdés... pl attól, hogyha merek készíteni magamnak meg a páromnak valami kaját, meg esetleg nekik, ha ők is kérnek, akkor kiszedi a kezemből, és azt mondja, hogyha ennyire otthonosan mozgok náluk, akkor takarodjak. Félreértés ne essék, adok én is a háztartásba, szoktam bevásárolni, nem ingyenélő vagyok:)
Tehát ilyen picit abszurd dolgoktól, de azt nézve, hogy a fiát képes lenne kitagadni, ha egy nappal tovább marad lent nálunk, amikor anyumnál vagyunk, nem sugall sok jót.
Nem tudom mennyire szereti a fiát, de akkor a drogos-részeg állapotában azt is kiabálta, hogy elvettem a fiát, elrontottam, és már soha nem kapja vissza...
Próbálok nem az útjában lenni, csak kicsit kínos, mikor csinálni kellene a kaját, mert párom épp nem ér rá, én meg nem tudok mozdulni (nem nem merek, egyszerűen megdermedek) és nem tudom elkezdeni én, ha nincs ott párom. Ritka rossz érzés, ezt kellene leküzdeni... ha nincs ott az anyja, akkor mindent megcsinálok, nincs gond, csak ekkor:S
te válaszoltad meg az okot, egybehangzóan előző kommentemmel:
"...elvettem a fiát, elrontottam, és már soha nem kapja vissza..."
meneküljetek el onnan, de nagyon gyorsan. a házasságod mehet rá, a te nyugalmadról nem is beszélve. ha férjed ezt most nem érti meg, akkor később csak rosszabb lesz. sajnos nem vagy egyedül ilyen helyzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!