Mit tennél, ha a férjed nem lenne hajlandó az anyjától 5m-nél messzebbre költözni? A kapcsoltunk a férjemmel jó, szeretjük egymást.
Talán imádkoznék :-)
Ha megnősült ideje lenne,hogy felnőjön .
hozzá se mentem volna...
párom is anyucikisfia volt,de "átneveltem",most már ugy kell külddeni,hogy nézze meg az anyjáékat is néha...
Választás elé kell állítani, keményen és határozottan.
Mi először 450 km-re költöztünk a szüleinktől, aztán évek múlva közel, 170 km-re. Ez bevált.
42/F
Jobb kapcsolatom van anyósommal,mint páromnak saját anyjával.Alig találkozunk.
Messzire költöztünk. Anyósom 2 gyereke elvált miatta, mi nem fogunk.
nekem hasonló problémám volt , igaz nem voltunk házasok(szerencsére) az akkori páromat teljes mértékig az anyja irányította.mikor felvetettük, hogy veszünk egy lakást tőle kb 1.5 kmre , kiakadt, hogy azt mégis hogy lépzeljük és mi lesz akkor vele...és szépen kitalálta hogy ott a telken kell építeni egy másik házat. nah én azt már nem vártam meg hogy kész legyen. nem lett volna semmi életem úgy, közben a párommal is szétmentünk, mert nem bírtam elviselni hogy egy 35 éves férfit az anyja irányítja..utólag nagyon örülök hog így alakult.
de hogy mit tennék? megmondanám a férjemnek hogy saját életet akarok és nem az anyjával 3-asban élni..
"közel, 170 km-re"
LOL :D
Ne azt írjátok, h hozzá se mentem volna, mert ezzel nem vagyok előrébb. Többieknek köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!