Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehetne a férfiakat...

Mivel lehetne a férfiakat ösztönözni, hogy többet segítsen otthon?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy hogy vegyük rá a párunkat, hogy segítsen a házimunkában? Mindketten dolgozunk, több, mint 1 éve lakunk együtt, és lusta... Azzal letudja a választ, hogy ő fáradt. Én is az vagyok, hisz én is dolgozok, mégis mindig minden rám hárul. Értem ezalatt a takarítást(főzés-mosás-mosogatás-porszívózást).

Hogy vegyem rá, hogy többet segítsen??

2015. jan. 13. 15:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

19-es!

És a te párod rájött végül vagy szétmentetek?

2015. jan. 14. 08:21
 22/25 Bence_ ***** válasza:

Beszéld meg vele, hogy ha fontos vagy neki segítsen. Te is azért teszed meg mert belátod, hogy ezek fontosak és ha nem teszed akkor nem,lesz ruhátok, ételetek stb. Fontos neked ezért a saját energiádból,áldozol rá.

Ezt ő is meg tudja tenni, ha akarja.

2015. jan. 14. 12:48
 23/25 A kérdező kommentje:

Mi mindketten fegyveres szerveknél dolgozunk, szóval kb. ugyanazt csináljuk, csak annyi, hogy én helyben, ő pedig egy beavatkozó szervnél. Szóval tudom, hogy miben mikor fárad el, és ő is tudja, hogy én mikor... :)

Fizetés nem rossz, van, nincs anyagi gondunk, szóval még az sem lenne kifogás. Ő az utazásra fogja, hogy fáradt, és mivel helyben vagyok, nincs napi plusz 2 óra utazásom, de én is éjszakázom, mint ő.

2015. jan. 14. 19:37
 24/25 anonim ***** válasza:
No és azóta csináltál már valamit? Esetleg valami korai változás?:D
2015. jan. 14. 21:12
 25/25 anonim ***** válasza:

21:

19-es vagyok, végül annyira elmérgesedett nálunk a helyzet, hogy úgy voltam vele, hogy ezért az emberért nem küzdök, persze ő is ezen besértődött.

Végül - mivel az én lakásom volt és besokalltam hogy ingyenhotelnek nézi ahol csak jogai vannak de nincs kötelezettsége - kivágtam a fenébe. Persze kiderült, hogy könnyebb nélküle, ez sem esett jól neki, hogy nem könyörögtem sírva. Utána próbált volna visszajönni meg megbeszélni, most már másoknak is azt mondta, hogy tudja, hogy ő tolta el nagyrészt, de nekem már nem kell soha többé.

2015. jan. 15. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!