Mivel lehetne a férfiakat ösztönözni, hogy többet segítsen otthon?
Arra lennék kíváncsi, hogy hogy vegyük rá a párunkat, hogy segítsen a házimunkában? Mindketten dolgozunk, több, mint 1 éve lakunk együtt, és lusta... Azzal letudja a választ, hogy ő fáradt. Én is az vagyok, hisz én is dolgozok, mégis mindig minden rám hárul. Értem ezalatt a takarítást(főzés-mosás-mosogatás-porszívózást).
Hogy vegyem rá, hogy többet segítsen??
figyelj ha egy évig tűrted akkor már nem fogod semmire rávenni
mondanám ne legyen tiszta ruhája stb meg írjátok táblázatba hogy kinek mit kell...de késő
Na ezért kell összeköltözni házasság előtt.
Küldd haza anyukához, majd ő mos rá.
Moss csak magadra, pakold el csak a saját cuccaidat, csinálj kaját csak magadnak... nem kell belőle drámát keríteni, lehet humorosra is venni a figurát, de érezze meg, hogy nem a világ ezeket elvégezni, és ennyit igazán beletehet a közösbe.
Ha nem működik, kiakad őnagysága, vagy ilyesmi, akkor tényleg küldd haza anyucihoz.
Szerintem meg ültesd le és mondd el neki azt, amit ide is leírtál.
Vagy szervezz munkaakciót: együtt takarítsatok. Állítsd kész tények elé: Drágám, én felporszívózok, te port törölsz. (és a kezébe nyomod a rongyot) vagy ugyanígy: Én mosogatok te pedig törölgetsz...Mivel ketten sokkal gyorsabban végeztünk, a házimunkával, mintha én egyedül csináltam volna, nincs kedved közösen zuhanyozni (vagy közös program)/ összebújás/ szex.
Szerintem is csináld azt, amit itt írt valaki.
Ne moss rá, ne mosogass el utána (ha elfogy a tisza dolog, annyit moss el, amiből akkor fogsz enni) és ne csinálj meg helyette semmit.
X idő után le fog neki esni.
Aki meg írta, hogy csókkal lehetne ösztönözni, az meg mélyre ássa el magát, hogy nincs benne annyi igényesség, hogy saját maga után takarítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!