Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akarhat egyáltalán összeköltöz...

Akarhat egyáltalán összeköltözni vagy csak megijedt, de mitől?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk 3 éve,utóbbi időben heti 4-5 napot nálam van párom.Uj helyre költöztem,ahol már ketten is elférnénk bőven,ő akarta mindenképp,hogy olyan lakást keressek,amiben elférünk (eddig csak kis szobát béreltem).

Én ugy gondoltam,hogy beköltözök,aztán szépen lassan hozzámköltözik,és élünk boldogan,szülők is támogatják elég rendesen az ötletet...

Probléma ott kezdödött,hogy felhurcolkodtuk a cuccaimat,és itthagyott,megy haza,dolga van,majd hétvégén találkozunk,ez volt vasárnap (otthon volt mindig melo után,vagy gép előtt vagy apukájával,de semmi halaszthatatlan)

Most jött,felszerelni amit kell,meg hétvége mindig együtt,de furcsa,mintha megijedt volna,pedig nem mondtam neki semmi olyat,és még az összeköltözést sem hoztam szóba,csak kipakoltam a nálam lévő dolgait,amik eddig is nálam voltak (fogkefe,pizsi,borotválkozóscucc,fürdősdolgok)

Ezek után nem is merem megmutatni,hogy ha gondolja,akkor két polc övé,valentinnap alkalmából kap bele váltás ruhát,és akkor nem kell reggel eldöntenie hogy nálam lesz este vagy sem,akkor jön amikor akar

meg kapott egy kulcsot a lakáshoz beköltözéskor,annak látszólag örült

mielőtt a "beszéljétek meg"-el jösztök,probáltam kiszedni belőle,hogy mi baja,de csak annyit mondott,hogy nincs semmi,képzelgek...

képzelgek...mikor hónapok óta nem telt el ugy 2 nap,hogy ne velem lett volna,akármi dolga volt...most meg...

23/L (ő 26/F)

2010. febr. 6. 11:33
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

tegnapeste mire hazaértem munkából,addigra elmosogatott,rendetrakott,kimosott...

(lehet átlag embernek ez nem nagy dolog,de ő életében 3x ha mosogatott,rendet az anyja rak otthon neki,mosogépet meg még sosem inditott be:D)

annyival indokolta: változni kell...

kiváncsi vagyok a folytatásra

2010. febr. 10. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!