Akarhat egyáltalán összeköltözni vagy csak megijedt, de mitől?
Együtt vagyunk 3 éve,utóbbi időben heti 4-5 napot nálam van párom.Uj helyre költöztem,ahol már ketten is elférnénk bőven,ő akarta mindenképp,hogy olyan lakást keressek,amiben elférünk (eddig csak kis szobát béreltem).
Én ugy gondoltam,hogy beköltözök,aztán szépen lassan hozzámköltözik,és élünk boldogan,szülők is támogatják elég rendesen az ötletet...
Probléma ott kezdödött,hogy felhurcolkodtuk a cuccaimat,és itthagyott,megy haza,dolga van,majd hétvégén találkozunk,ez volt vasárnap (otthon volt mindig melo után,vagy gép előtt vagy apukájával,de semmi halaszthatatlan)
Most jött,felszerelni amit kell,meg hétvége mindig együtt,de furcsa,mintha megijedt volna,pedig nem mondtam neki semmi olyat,és még az összeköltözést sem hoztam szóba,csak kipakoltam a nálam lévő dolgait,amik eddig is nálam voltak (fogkefe,pizsi,borotválkozóscucc,fürdősdolgok)
Ezek után nem is merem megmutatni,hogy ha gondolja,akkor két polc övé,valentinnap alkalmából kap bele váltás ruhát,és akkor nem kell reggel eldöntenie hogy nálam lesz este vagy sem,akkor jön amikor akar
meg kapott egy kulcsot a lakáshoz beköltözéskor,annak látszólag örült
mielőtt a "beszéljétek meg"-el jösztök,probáltam kiszedni belőle,hogy mi baja,de csak annyit mondott,hogy nincs semmi,képzelgek...
képzelgek...mikor hónapok óta nem telt el ugy 2 nap,hogy ne velem lett volna,akármi dolga volt...most meg...
23/L (ő 26/F)
új név...ezt nem értem
de nah...csak pár utcával arrébb költöztem,és végre nem nyomorogni kell sok lakótárssal,nem zavar senki
akkor minek erőltette,hogy nemkell nekem lakótárs?:(
nem kell eltartania,van saját keresetem,egyedül is fenntudom tartani az egész lakást,eddig sem kértem tőle soha pénzt semmiért,pedig főzök rá,veszek neki sokmindent:)
szabadidő...eddig napja abból állt,hogy melo,utána én,hiába mondogattam neki,hogy menjen nyugodtan haverjaival,sosem akart
felelősség? milyen? még egy macska sincs akire vigyázni kellene,gyerek meg nem is lesz vagy 10 évig,szoval még attol sem kell tartania,hogy ha már összeköltözünk,akkor biztos akarok gyereket is,tudja jól,hogy még 2 év másoddiploma,és utána csak élni világunkat...
el van kényeztetve,ez igaz
jól keres ő is,énsem panaszkodom,mindketten másoddiplomát csinálunk mellette
nem lenne a pénzzel gond,eddig sem tartottuk számon,hogy most akkor ő bevásáolt nekem 10ezerért,én meg befizettem 8ért neki vmit,akkor adjam oda a 2ezeret,de ő meg fizesse ki a cigit amit vettem neki,ebből sose volt probléma,most is saját pénzén vett a lakáshoz pár dolgot,pedig kérdeztem hogy mennyit adjak rá,nem hagyta
haza is akkor emgy amikor akar,komplett emelet neki van berendezve,anyuci egyszem pici fia
mást nem keresek,ahhoz tulzottan szeretem,meg okom sem lenne nagyon,csak meglepett,hogy ennyire visszakozik,és nem árulja el miért...
miért lenne lelombozó hogy gyakorlatilag annyi dolga van,hogy dolgozik,azt amit szeret,ezen kivül meg csak velem foglalkozik,vagy a hőn áhitott kocsiját szépitgeti
eddig ugy vettem észre,nem zavarja,hogy nemszépen fogalmazva "segge alá van téve minden"
(nincs az elkényeztetése ellen kifogásom,énis elvagyok ugyanugy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!