Szulok! Mit tennetek ha 18 eves lanyatok bejelentene hogy egy 44 eves baratja van?
"Kedves 10-es, az én "csodálatos" szüleim is kivárták, hátha vége lesz. Csakhogy a vége az lett, hogy a lányuk 20 évesen gyereket szült a férfinak. Érdemes volt várni ölbe tett kézzel..." Ezt úgy mondod, mintha a szüleid fogtak volna le, amíg megerőszakol a barátocskád...
Egyébként szerintem ez teljesen helyzetfüggő. Van akinél jobb a kivárásra játszani.
Én viszont szülő vagyok.... van ennél rosszabb helyzet is, pl amikor a fiú egy olyan lánnyal járt (korban "ideális", ahogy mondják), akinek a facen- két tevékenységét láttam: "szeretlek imádlak", illetve "mindenki menjen a ... csába".
Na, ez azért hervasztóbb.
Én is ismerek velem napra egykorú buta bunkót, akivel 5 percig nem tudnék meglenni....
Szóval az életkor csak az egyik jellemzője az embereknek, akkor is, ha én se látnék nagy jövőt ebben.
Azt viszont még kevésbé látnám, hogy az én bármilyen cselekedetem bármennyire is hasznos lenne.
Az egy párkapcsolat, az meg kettő ember dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!