Szülők! Ha 17 éves lányotok bejelentené, hogy megismert valakit a neten, mit tennétek?
Figyelt kérdés
Támogatnátok? Vagy eltíltanátok?
Ítélkeznétek arra hagyatkozva, hogy veszélyes az interneten lévő ismerkedés?
Előre köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 23. 22:33
2/19 A kérdező kommentje:
Megismert valakit és kapcsolat bontakozik ki, erre céloztam.
2014. nov. 23. 22:44
3/19 anonim válasza:
Nem tiltanám el és nem ítélkeznék, de megkérném, hogy legyen nagyon óvatos. Első találkozáshoz például mindenképpen válasszon valami forgalmas helyet. Ha találkozni akar vele, úgyis megteszi, felesleges tiltani.
4/19 anonim válasza:
Semmivel nem veszélyesebb, mint máshol.
5/19 anonim válasza:
Hat mondjuk biztonsagosabb mint drogosok kozt egy sikatorban ismerkedni... es ha kifog egy normalis palit akkor tokre nincs ezzel gond. Ez mar a 21. Szazad...
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. nov. 23. 22:50
7/19 anonim válasza:
Jó megismerte a neten, de élõben is beszélt vele ,vagy csak fotón látta?Mindenesetre nem engedném el egyedül a találkára.
8/19 anonim válasza:
Kérdező, azon túl, hogy javasolnám, hogy első alkalommal mindenképp nyilvános helyen találkozzanak, a világon semmit. A helyzet semmiben sem különbözik attól, mint aki 30 éve társkereső hirdetésben ismert meg valakit... csak a technikai eszköz modernebb hozzá...
9/19 anonim válasza:
Szia. Én előszöris mindenképp leellenőrizném a srác adatlapját...a találkozó pedig olyan helyen legyen, ahová gyakran jár a lányod, vagy esetleg ismered a pincérnőt,stb... így biztos lehetsz benne hogy nem eshet baja, s ő sem fogja azt érezni hogy a boldogsága útjába állsz :) én ezeket az "óvintézkedéseket" mindenképp megtenném, hiszen az internet veszélyes hely, nem lehetsz biztos benne hogy pont az az ember ül a gép előtt aki a képről rádmosolyog.
10/19 anonim válasza:
Nos, annó én is megismertem valakit, akkor még nem a neten, hanem leveleztünk, igaz, nem 17 voltam, hanem 19.
A srácot a szülők és külföldi rokonok lecsekkelték (svéd volt a srác), és engedték a dolgot. Úgy értem, támogatták. 5 évet voltunk együtt. Én is többször voltam náluk, és ő is nálunk.
AZért ésszel, mert hazudni könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!