Szülők! Ha 17 éves lányotok bejelentené, hogy megismert valakit a neten, mit tennétek?
Támogatnátok? Vagy eltíltanátok?
Ítélkeznétek arra hagyatkozva, hogy veszélyes az interneten lévő ismerkedés?
Előre köszönöm a válaszokat!
Akkor hol ismerkedjen? Ugyanolyan veszélyes lehet, ha az utcán, szórakozóhelyen, vagy akár az iskolában szólítják le.
Hülyét, agresszívet, alkoholistát a szomszédban is találhat.
Vigyázni kell persze, első alkalommal nyilvános helyen találkozni, akár úgy, hogy te a közelben vagy egy másik kávézóban.
èn 17evesen csak neten ismerkedtem. volt tobb randim, es nem tortent semmi, csok se, mert rajottem, hogy nem hozzam valo volt a fiu, vagy masabb volt, mint amilyen neten(belsore) vagy csak nem volt szimpatikus.
aztan kicsivel a 18.szulinapom elott megismertem a mostani baratom a neten. màr kezdettol fogva tudtam, hogy mas mint a tobbi fiu. aztan kb 2hetig talalkozgattunk, amikor megcsòkolt. azòta egyutt vagyunk mar lassan egy eve.
orulok, hogy a szuleim nem tiltottak a randizast, mert kell negatív tapasztalat is.
én mindig nyilvanos helyeken talalkoztam az 1.talin.es nem este. Nem kellett mondani, tudtam magamtol.
14 évesen megismerkedtem egy fiúval egy netes fórumon keresztül, 7 évvel idősebb nálam
2 éven keresztül csak beszélgettünk, utána úgy döntöttünk, hogy szimpik vagyunk egymásnak, találkozzunk, ezeket elmeséltem anyukámnak, és ő is csak azzal a jó tanáccsal látott el, hogy csak és kizárólag nyilvános, forgalmas helyen találkozzunk és, amint találkoztunk, írjak neki sms-t, hogy minden rendben van velem
azóta 6 év telt el, és még mindig együtt vagyunk, nyár után tervezzük az összeköltözést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!