Szulok! Mit tennetek ha 18 eves lanyatok bejelentene hogy egy 44 eves baratja van?
Azért az faca, hogy mindig vannak olyanok akik meg akarják magyarázni,hogy egy természetes, és teljesen elfogadható......
Szerintem örülhetnél annak, hogy apád és anyád nem mennek el a tettlegességig.
Mert nálam rezegne a léc.....
Jó esetben ez a bejelentés nem jön villámcsapás-szerűen. Mármint ha a szülő felé megvan egy alapvető bizalom, akkor már azelőtt szóba kerül ez a férfi, mielőtt "baráttá" válna.
Nem tudom, pontosan mit tennék. De azt hiszem, meg kéne próbálni a legkisebb ügyet csinálni belőle, mert minél nagyobbra fújjuk, annál nagyobbat robban a lufi. Talán abban lehet bízni, ha az első 18 év jól sikerült, akkor a lányt szabadon lehet engedni 18 évesen.
"Azért az faca, hogy mindig vannak olyanok akik meg akarják magyarázni,hogy..." Na ezt folytasd úgy, hogy rád legyen értelmezhető. Bírom a hozzád hasonlókat, te nem fogadod el, hogy másnak más a véleménye, de a tiedet fogadják el. Remek!
A kérdésre válasz: Különösebben semmit, egy huszonéves is megtudja úgy bántani, mint egy negyvenes. Ugyanúgy tud neki gyereket csinálni, el tudja venni. Ha eltiltanám tőle jobb lenne? Ugye, hogy nem?
Most komolyan, az egy dolog, hogy jó-e egy 18-44 felállás. Nem tudom. De mégis mit értek el vele, ha nekiestek a lánynak, elfordultok tőle, veszekedtek? Azt, hogy pláne le fog lécelni a 44 éveshez, ha a fene fenét eszik is. Érdemes elszúrni a szülő-gyerek kapcsolatot ezen? Hogy aztán ha tényleg nem jó a dolog, akkor ne is merjen/tudjon kikhez fordulni?
Ezzel a hozzáállással csinál a szülő tuti áldozatot a gyerekéből. Pedig ugye csak "jót akart"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!