Vallásos jobbikosok, mit tennétek ha fiatok bejelentené, hogy ateista akar lenni és belépett a Demokratikus Koalicióba?
"Elfogadnátok?"
Milyen opció van még? Persze hogy elfogadnám. (de mivel ilyet írok, hogy elfogadnám, nyilván nem Jobbikos vagyok. Nem tudom, létezik-e ilyen az ő szótárukban.)
Én magam is Jobbikos vagyok, de nem vagyok vallásos.
Számomra a kereszténység inkább egy kultúra, kultúrkör, mint vallás.
Például az is, hogy nálunk Karácsony van és nem Hanuka, Húsvét van és nem Ramadán....stb
A Demokratikus Koalícióba meg biztos, hogy nem lépne be, mert megfelelő, értékelvű szellemiségben nevelném.
Mondok valami számodra szomorút: akinek még él az apja, az nem lehet DK tag...
A kérdésre válaszolva: megásatnám a sírját vele, igaz, nincs fiam, de ha lenne, ilyet nem tenne :)
Nem vagyok vallásos, sem igazán jobbikos, de az én leszármazottam akkora marhaságot nem csinálna, hogy belépne abba a törpepártba egy főbohóccal az élén. :D
Aki ilyenre vetemedik ott nevelési gondok vannak, valószínűleg nálatok is. :)
Ez most komoly?
Jobbikos nem lehet ateista?
Keresztény nem lehet DK-s?
Miért csak ezek az opciók léteznek?
"Én azon csodálkozom, amit olvastam, hogy egy fél japán DK jelöltenek egy jobbikos Shalommal köszönt...."
Én meg azon csodálkoztam, hogy a félig japán DK-s jelöltnek ez mennyire rosszul esett. Csak nem antiszemita?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!