Mit tennétek, ha a testvéretek bejelentené, hogy meleg? A jövőben másként néznétek rá?
Figyelt kérdés
Elfogadnátok egyből vagy sem? Kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan reagálna. Nem engem érint a kérdés, hanem egy ismerősömet. Mondtam neki, hogy ez mindenki magánügye és ezt ő is tudja, de magában nem tudja feldolgozni azt, hogy a bátyja meleg. Nem tudja elfogadni az életmódját, pedig szeretné.2009. márc. 25. 20:16
1/26 anonim válasza:
Én onnantól nem is ismerném letagadnám hogy egyáltalán ismerem !
Bocsánat én nekem ez a véleményem
2/26 anonim válasza:
Magánügy. Természetesen nem lennék rá büszke, de valahogy túltenném magam rajta. És megkérném, hogy ne hangoztassa.
3/26 anonim válasza:
Nincs testvérem, de ha bárkiről megtudnám, hogy meleg nem változna semmi. Ha előtte utáltam, utálni fogom. Ha előtte a barátom volt, utána is az lesz. Semmi sem változna, csak kiderülne az igazság.
4/26 anonim válasza:
Én ugyanúgy néznék rá. Így legalább magyarázatot kapnék arra, hogy miért nem volt soha barátnője. Szeretem a tesómat, elfogadnám ezzel együtt is. Ettől ő ugyanaz marad. Ismerek meleg férfit, és engem nem zavar. De ez emberfüggő.
19/L
5/26 anonim válasza:
A bátyámat én már most is utálom. Ha meleg lenne csak engem igazolna hogy érdemes arra hogy mégjobban utáljam!
6/26 A kérdező kommentje:
Az ismerősömnek már vannak gyerekei és attól tart, hogy majd a bátyja példája esetleg rossz útra viszi őket...nem attól fél, hogy pedofil vagy a gyerekei melegek lesznek (mert aki meleg, az úgyis az), csak a melegek sok szempontból liberálisabban élnek általában és ez zavarja, nem tudja, hogy most ezek után hogy engedje a gyerekei közelébe, mert lett egy férfi partnere. A barátom pedig nem tudja, hogy hogy kezelje ezt a helyzetet. Mit tanácsolnátok neki? Engedje a gyerekek közelébe a bátyja barátját is? A gyerekek nem fogják furcsának találni, hogy két férfi együtt él? Mit lehet ilyenkor a gyerekeknek mondani?
2009. márc. 25. 20:32
7/26 anonim válasza:
Sziasztok!Nekem több meleg jóbarátom van.Egy embert nem minősítt melyik nemhez vonzódik,ez nem úgy működik hogy eldöntheted mi leszel:tűzoltó vagy katona.A génjeidben hordozod.Miért baj hogy a mentős aki bevitt autóbalesetem után a kórházban és mellettem volt,egy fiú mellé fekszik le esténként???Mindenkinek a magánügye.Ha a testvéremről megtudnám hogy meleg,semmin nem változtatna,ugyanaz az ember marad aki mellett felnőttem,csak épp a férfiakhoz vonzódik.Jobban becsülöm azt aki felvállalja önmagát,mint a meleget aki megnősül és gyereket nemz hogy ne bukjon le,aztán parkba jár idegen fiúkhoz,vagy mint a hetero férjet aki minden este szétveri a családot!!!!!Ugyanolyan életet él mint mi,csak sajnos mi többség a felvilágosult 21-dik században ezt nem vagyunk képesek felfogni.Azt üzenem a barátodnak,legyen hálás a sorsnak hogy van egy tesvére aki szereti,mert csak ez számítt!!!!
8/26 anonim válasza:
Én még jobban szeretném, mint azelőtt, mert tudnám, milyen lelki gyötrődésen ment keresztül. A melegség önmagában nem jó és nem rossz, semmit nem ad hozzá az ember értékéhez, de nem is von le belőle. Csak épp egy meleg ember jóval többet szenved, jóval nehezebb az élete egy homofób társadalomban. Nagyon kell őket szeretni. És nincs abban semmi rossz, ha két férfi együtt él, miért ne láthatnák az ismerősöd gyermekei, hogy két fiú is tudja egymást tisztán, őszintén szeretni?
9/26 anonim válasza:
Kérdezőnek: magyarázd el az ismerősödnek, hogy a homoszexualitás nem örökletes. Persze hogy engedje őket találkozni. A gyerekek sokkal nyitottabbak, a felnőttek teszik őket olyanokká, amilyenek. A két gyereknek azt kell mondani, ami van: ők ketten szeretik egymást. Nem szoktak hálószobatitkokról faggatózni. Ha pedig igen, akkor már bőven hallottak a melegekről is. Attól pedig ne tartson, hogy a gyerekek előtt fognak szeretkezni. Ilyent a testvéredék sem csinálnak, igaz? Ha pedig megölelik egymást, abban semmi kivetnivaló nincs.
10/26 anonim válasza:
Bocs, nem a testvéredék, hanem az ismerősödék. A lényeg ugyanaz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!