Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit tennétek, ha egy közeli jóbarátotok bejelentené, hogy meleg, és ha közölné, hogy szerelmes beléd?
Szóval mindkét eset; hogyan reagálnátok, hogyha
1) közölné, hogy meleg, és ha
2) közölné, hogy ráadásul szerelmes beléd?
Mit éreznétek, mit mondanátok?
1-először fura lenne de valószínüleg megszoknám.
2-örülnék h még a pasiknak is bejövök,de elmondanám neki h nemvok olyan beallítottságú
en lany vagyok, de valaszolok:
1. picit furcsa lenne eleinte de utana megszoknam, es vegulis ha jo baratom akkor ugy kell ot elfogadnom ahogy van. persze neha poenkodnek, de attol vallalnam a dolgot.
2. ha amugy vonzonak talalom, lehet h kiprobalnam vele h milyen 1 lannyal. de kapcsolatba nem mennek bele, mivel en alapbol hetero vagyok, de szerintem a legtobb no fantaziajat izgatja a dolog neha. szoval kiprobalnam,de csak egyszeri dolog lenne, igy ha nagyon jo baratom es nagyon szerelmes belem, nem lenne fer vele szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!