Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szulok! Mit tennetek ha 18...

Szulok! Mit tennetek ha 18 eves lanyatok bejelentene hogy egy 44 eves baratja van?

Figyelt kérdés

2015. jan. 9. 19:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
78%
De kit érdekel, hogy hány évvel idősebb? Nagy valószínűséggel úgysem 18 évesen találja meg a "nagy Ő-t", pár hónap/év múlva szakítanak és kész. Ha viszont kiakadsz, tiltod, akkor csak romlik a kapcsolatod a lányoddal, esetleg meg is utál, amiért beleszóltál. Bántani, megbántani egy 18, 22, de egy 16 éves is ugyanúgy tudná, mint egy 44 éves.
2015. jan. 9. 20:16
 22/34 anonim ***** válasza:
7%

Noha én még nem vagyok szülő, egzisztenciális problémák miatt, de azért ez erősen arra uthat, hogy a lánynak problémánya van az anyagi stalitással, a teljes bizalommal, és a kitartással.

A barátja 10 év múlva már csak rondább lesz, ő meg egyre szebb és szebb.

23 éves vagyok

2015. jan. 9. 20:20
 23/34 anonim ***** válasza:
23%

Ilyenkor elgondolkodom, hogy hogy az Istenbe van egy tizen-huszonévesnek gusztusa hozzá? Félreértés ne essék, nem arra gondolok, hogy egy 40es férfi öreg vagy gusztustalan...!!!

Apja lehetne.

2015. jan. 9. 20:20
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Köztem és a férjem között is nagy a korkülönbség, mi is 17 éves koromban ismerkedtünk meg, szóval nem hiszem, hogy maradi lenne a felfogásom. DE! Ezen már én is kiakadnék, és ha szép szóval nem menne, akkor csúnya eszközökkel, de megpróbálnám őket távol tartani egymástól. Gondolkozz kérdezö! Az apád lehetne!
2015. jan. 9. 20:22
 25/34 anonim ***** válasza:
68%

Nem csak a mai fiatal társadalom beteg, több száz éve mi volt? Vén tatához adtak tizenix éves gyerek lányokat. Az viszont tény, hogy előbb-utóbb konfliktusaik lesznek. Még akkor is, ha közös érdeklődési köreik vannak, mások az igényei egy fiatalnak és egy idősebbnek.

Nekem van egy ismerősöm, aki 21 évesen 45 éves pasival élt együtt 2 évet, a lány boldog volt, hogy milyen értelmesen el lehet beszélgetni a palival bármiről, érett a gondolkodása, stb. De a pasi uralkodni akart felette, mint 30 feletti embernek, neki is megvoltak már a megrögzült rigolyái, plusz féltékeny volt a lányra állandóan, a lány még ment volna discoba, szórakozni, de a pasi már kicsit túlkoros lett volna ehhez, kedve sem volt, stb - stb.

Nem azt mondom, hogy korosztályával nem lennének konfliktusok, vagy ne legyen idősebb pár évvel, vagy nem lehet sokkal idősebbel életre szóló kapcsolata, de azért ennek sokkal több hátránya lesz idővel.

Viszont az is igaz, hogy most úgysem hallgatna rád, inkább legyél mellette, hogy bizalommal fordulhasson hozzád később.

2015. jan. 9. 20:27
 26/34 anonim ***** válasza:
32%
A lány majd felnő, és remélem, hogy megjön az esze. Közben mellett állok és támogatom a saját terveiben, céljaiban és érdeklődésében, hogy ne kerüljön teljesen a férfi hálójába, ne neveljen magának belőle engedelmes ágymelegítőt. Ha tiltom, vagy kifejezem ellenvetésemet, azzal úgyis csak a karjaiba kergetem. Az ilyen pasit viszont undorítónak találom. Kéjsóvár, gátlástalan alak, aki képes behülyíteni egy testileg érett gyereket, csak hogy neki legyen mit döngetnie az ágyban. Semmi esetre sem találok benne emberi értéket.
2015. jan. 9. 20:47
 27/34 anonim ***** válasza:
83%
megpróbálnék értelmesen beszélni a gyerekkel, főleg, hogy védekezzen, de nem hiszem, hogy egy 18 évest el lehet tiltani.
2015. jan. 9. 21:37
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet, hogy a lány félreértette az igazi apja közeledését?
2015. jan. 9. 21:40
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

A frissen nősült Khón bácsinak mondják, hogy rendben van, hogy most 60 évesen elvett egy 18 éves csajt, de mit fog csinálni majd vele 10 év múlva??

- Mit, Mit? Hát lecserélem majd a vén boszorkát egy fiatalabbra.

:)

2015. jan. 9. 22:29
 30/34 anonim ***** válasza:
64%

en 15 voltam a baratom 30........

Anyam kiakadt,de ismerte es szerette. Nagyon megbizott benne en is,en is szerettem es o is. Nagyon jokat beszelgettunk,1 volt a velemenyunk,mindig volt temank,tenyleg ertelmesen mindenrol ! kicsit soknak tunik de nagyon jol elvoltunk 2 evig voltunk egyutt. Vissza sirom ot... Azert mert o tudom hogy szererett igazan,nagyon jokat beszelgettunk,sosem unatkoztunk.. Bezzeg a Volegenyem mellett................. Mit szolnek hozza? elvielg felnott no... Max eri egy csalodas.. tiltani nem lehet

2015. jan. 10. 01:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!