Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az szülők örökbe adták gyereke...

Az szülők örökbe adták gyerekeiket, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Mi oka lehet annak, hogy 5 gyermek közül a középső 3 gyermeket örökbe adják?

Szeretnék véleményt kérni tőletek!

Én az egyik örökbe adott gyermek vagyok.

2015. jan. 8. 13:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok, hogy írjátok a véleményeket, nekem ez nagyon sokat jelent.
2015. jan. 8. 13:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Az angol ITV keszitett dokumentumfilmeket szetszakadt csaladokrol. Ajanlom neked, en nagyon erdekesnek talaltam.

https://www.youtube.com/results?search_query=long+lost+family

2015. jan. 8. 13:52
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, amint lesz rá lehetőségem meg is fogom nézni.

Tudom hogy rengetegen vagyunk akiket örökbe adtak.. Ez olyan szomorú.. Azt sajnálom benne egyedül hogy a testvéreim nélkül nőttem fel.. :( De ha ügyes leszek, és meglesz a megfelelő segítségem akkor még megtalálhatom őket..

2015. jan. 8. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Gyere az orokbe.hu-ra, vannak ott orokbeadok, orokbefogadottak, es orokbefogadok is.

Sok hasznos info van ott osszegyujtve, es jo a tarsasag 😊

Egy masik orokbeadott.

2015. jan. 8. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:
A mi családunkban van egy örökbefogadott gyerek. Nagyon szegény családból származik, gondolom a védekezésre sem volt mindig pénz, és ha jól tudom az ötödik gyerek lett volna. Nehéz szívvel adták örökbe. A szülők nem bírták feldolgozni, hogy örökbe adták őt, így a következő babát aki besikeredett megtartották. Ez az örökbe adott gyerek is megfogja kérdezni egyszer, hogy hogy lehet az, hogy őt örökbe adták míg az előtte és utána lévőket nem. Hát ezért.
2015. jan. 8. 17:43
 16/16 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

Engem is orokbeadtak, rendorok vittek el. Utanam is meg kettot nem tartottak meg.

Aztan a tobbit igen.

2015. jan. 8. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!