A szülők miért nem világosítják fel a gyerekeiket?
Rossz olvasni azokat a kérdéseket,amikben azt kérdik hogy:nem volt még férfival semmilyen kapcsolatom,lehetek terhes?
szűz vagyok,terhességi tüneteim vannak,mitől?
Ennyi tájékozatlan lenne a tinik egy része?
Egyetértek.
A gyerek nem hülye, mindent el lehet neki magyarázni, sőt kell is. De amikor két felnőtt házas ember is képtelen egymással megbeszélni a sokszor szexuális jellegű problémáját, pont nem a gyerekkel beszélgetnek erről. Szomorú.
lehet, h nagy részük csak szórakozik.
sok szülő azt hiszi, hogy a saját prüdériájával előzi meg azt, h a gyereke majd nem fog szexelni idő előtt. pedig dehogyis! anyámmal már 12 éves koromtól beszélgettünk a szexről, női dolgokról, olvashattam erről szóló könyveket. 17 éves koromig max csókolóztam, szóval nem siettem el semmit azt hiszem.
2-es vagyok. Hát igen, amúgy én kiskoromban kényszerbeteg voltam, kezelt vele pszichiáter és sajnos nekem voltak ilyen gondolataim, pedig tudtam, hogy lehetetlen. A szüleim elég alaposan felvilágosítottak, nem ez volt a gond. Ez betegség, de nem hinném, hogy minden GYK-s kényszerbeteg lenne, de nem kizárt, hogy akad közte olyan is.
(A kényszerbetegség olyan irreális gondolatok elmébe "tolakodását" is jelenti, amivel a beteg tisztában van, hogy irreális, de rettenetesen szorong tőle.)
Mert ők maguk sem beszélnek ilyenről,nemhogy a gyerekeknek.
Ha a szüleimen múlik,ma se tudom mi van a lábam között,de még azt se mitől vérzek havonta.
Prűdek nagyon.
Anya nővére más,igy látván anyámékat,ő mindenbe beavatott,nőgyógyászhoz is ő kisért el először,stb.
Ma már 30hoz közel vagyok,párommal együtt élünk.
Nemrég anyáméknál voltam,épp akkor fogyott el a fogamzásgátlóm,elfelejtettem kiváltani,receptem viszont volt.Anyám ment boltba,kezébe akartam adni a receptet és az árát,hogy ha már arra jár,váltsa már ki nekem.Elpirulva kérdezte hogy minek az nekem,és ő olyat ki nem vált,mit hisznek róla...nem is engedte h én kiváltsam ott,mert ner lássa a falu...(mérgemben hazamentem,50km-re lakom a városban,kiváltottam ott)
Engem nem világosítottak fel, a nővéremet igen.
Sok mindent tudok már, de büszkén kijelentem, hogy még szűz vagyok. Egyébként sajnos a mai világban már a tiniknek kéne felvilágosítani a szüleiket :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!