Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ha tegyük fel 2...

Szülők! Ha tegyük fel 2 gyereketek lenne, el tudnátok fogadni a következő szitut?

Figyelt kérdés
Az egyik gyerek kedves, nyitott, jólelkú, türelmesebb tpus.. szóval sok jó tulajdonsága van, és az emberek is szeretik. A másik olykor undok, elmarja az embereket maga körül, zárkózott.. bár neki is megvannak a jó tulajdonságai de ki tudja milyen okból-ilyen "lett". A ti életetekben is inkább egy sötét felhő sokszor, bár nem problémás, nem iszik stb, hanem inkébb belsőre nincs rendben. Ha ez a második megváltozna, jó irányban, megbánná, hogy olyan volt, amilyen, tudnátok majd úgy szeretni, mint a másikat...? Mert ő is mintha érezné, hogy kevésbé is szeretik, és persze tisztában van vele hogy önmaga az oka ennek?
2012. aug. 6. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már lenne 2 gyereked, akkor fel sem merült volna benned ez a kérdés. Mert a gyerekeidet egyformán szereted a jó és rossz tulajdonságaival együtt.
2012. aug. 6. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

Nem vagyok szülő, de remélem elfogadod a válaszom. Unokatesómék pont ilyenek. A nagyobbik (2 év van köztük) általános elsőtől kezdve az egyetem végéig kitűnően tanult. Kedves, barátságos, jó lelkű. A kisebbik volt olyan, hogy napokra eltűnt otthonról. Nem volt rossz tanuló, de nem tartotta azt a szintet amit a testvére. Aztán megismerkedett egy fiúval és még drogozni is elkezdett. Most nem régiben a fiúval szakítottak és sokat van a családjával meg mintha kicserélték volna. építeszetet tanul és teljesen oda teszi magát. És az anyja ugyanúgy szereti mint a nagyobbikat meg is beszélték egyszer, hogy tudja a lány hogy az ő hibája volt ez az egész és megpróbál változni meg minden és tényleg látszik, hogy a család sokkal össze tartóbb sokkal jobban látszik rajtuk, hogy szeretik egymást és egymásért vannak. Szerintem alapból ugyanannyira kell szeretni mind két gyereket, de ha még meg is tud változni s be ismeri a hibáját meg pláne.

17/L

2012. aug. 6. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is hasonló az egyik lányom.De pont olyan,mint egykor én voltam így tudom kezelni
2012. aug. 6. 23:37
 4/4 anonim ***** válasza:
62%
Tehát, te az egyik gyerekedet jobban szereted, mint a másikat? Az ilyen szülőket kéne egy kicsit felvilágosítani. Az enyimek is ilyenek. Öcsém a kis drága, a kedvenc. Nekem félévkor 3 négyes volt a legtöbb, amúgy max 2. Ő nem volt meg a 4 átlag, én 4,9. De zárkózott voltam, sehova nem jártam, hozzám se jártak. Mondjuk ha jött valaki, apám azért is csicskáztatott. És nem csak engem, hanem aki jött, azt is. És nem kell mondanom hogy ciki volt. Alig várom, hogy 18 legyek, és elköltözzek. Próbálj meg beszélni vele, talán elérnél valamit. Apám csak akkor beszél velem szépen, ha valaki látja. Aztán amikor az ajtóba hallják, hogy miket lerendez, megkérdezik, hogy ugan az az ember-e. Én se birok meg akárkit magam körül. Nem bízok senkiben. Talán ngyszüleim azok, akikkel még beszélgetek. Amúgy annyi, hogy napi 5 mondat anyámékkal, öcsémmel egy kicsit több. És ha elmegyek valahova, szorongok, nem érzem jól magam, de ha belejövök, kikapcsolom magam, apámék nélkül vagyok, akkor egy idő után felszabadulok. De velük... Depressziós vagyok, tudom érzem, de nem merem elmondani nekik, mert abból is csak a balhé lenne. Szerintem beszéljetek vele, és próbáljatok meg közeledni hozzá. Amíg nem késő. És szeressétek ugyan úgy, járjatok egszer-kétszer a kedvébe, ha valahova menni akar, vigyétek el, és ha nem akar valamit, ne erőltessétek. Kezeljétek egyenrangúként, ne alsóbbrendűként.
2012. aug. 6. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!