Szülők! Ha tegyük fel 2 gyereketek lenne, el tudnátok fogadni a következő szitut?
Nem vagyok szülő, de remélem elfogadod a válaszom. Unokatesómék pont ilyenek. A nagyobbik (2 év van köztük) általános elsőtől kezdve az egyetem végéig kitűnően tanult. Kedves, barátságos, jó lelkű. A kisebbik volt olyan, hogy napokra eltűnt otthonról. Nem volt rossz tanuló, de nem tartotta azt a szintet amit a testvére. Aztán megismerkedett egy fiúval és még drogozni is elkezdett. Most nem régiben a fiúval szakítottak és sokat van a családjával meg mintha kicserélték volna. építeszetet tanul és teljesen oda teszi magát. És az anyja ugyanúgy szereti mint a nagyobbikat meg is beszélték egyszer, hogy tudja a lány hogy az ő hibája volt ez az egész és megpróbál változni meg minden és tényleg látszik, hogy a család sokkal össze tartóbb sokkal jobban látszik rajtuk, hogy szeretik egymást és egymásért vannak. Szerintem alapból ugyanannyira kell szeretni mind két gyereket, de ha még meg is tud változni s be ismeri a hibáját meg pláne.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!