A ti gyereketek mit fog dolgozni a nyáron?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 19:26
1/29 anonim válasza:
Büfében fog 12 órázni. Magának szerezte a munkát, de ismerem a tulajt, szóval nem aggódom miatta.
2/29 anonim válasza:
Csigákat pörget egy gyárban, 8 órán keresztül, 16 éves létére.. Büszke vagyok rá!!
3/29 anonim válasza:
Sajnos még nem talált munkát, pedig nagyon szeretne.
4/29 anonim válasza:
Az olimpia idején informátorként fog dolgozni Londonban, majd ha vége az olimpiának sportworld-be megy eladónak.(Oxfordban)
Az olimpiai munkát én szereztem neki, a sportworld melót magának szerezte.(20/F)
5/29 anonim válasza:
én egy gyárban dolgozom hát mit ne mondjak jobbra számítottam.. 14/L
6/29 anonim válasza:
ma 20:01
14 évesen nem is dolgozhatnál még gyárban sem.
7/29 Pityeeesz válasza:
Kőműves mellett fog dolgozni 12-16 órákat 16F
8/29 anonim válasza:
A húgom jövőhéttől fog dolgozni a munkahelyemen árufeltöltőnek. Szegény már nem talált semmi munkát én is elég nehezen tudtam beajánlani ide, a szerencsém csak annyi hogy jóba vagyok a főnökkel meg persze műszakvezető vagyok a raktárban, ez a szerencséje. Én 27/F Húgom 17/L
9/29 anonim válasza:
Én vagyok a "gyerek" és kukoricásban vállaltam porzás, szigetelés munkát, napi 8 órában. (6-14) Szerintem jó, havi 71ezret megkeresek vele nettóban, nekem már ennyiért is megéri, szerintem nem rossz zsebpénz. :))
10/29 anonim válasza:
16 vagyok, gyerekekre vigyázok egy napköziben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!