Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti gyereketek mit fog...

A ti gyereketek mit fog dolgozni a nyáron?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 19:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Az nem ciki, ha nem dolgozol, az már cikibb, ha felteszed utána itt a kérdést, hogy "hogy vegyem rá anyut, hogy elengedjen minden nap strandra és még ki is fizesse?", vagy "anyu nem akar pénzt adni mozira, a szemét!". Amíg nincs ilyen felfogásod, és beéred azzal a zsebpénzzel (vagy esetleg a semmivel, ha nincs), amit kapsz, addig nem gond. Azonban ha a programjaidhoz sok pénz kell és a szüleid nem hajlandók finanszírozni, akkor ideje elkezdeni munkát keresni.
2012. jún. 28. 19:05
 22/29 Pityeeesz ***** válasza:
51%

Valamikor kell kell kezdeni, és jobb minél előbb. Az ilyen hozzád hasonlók kitartott semmirekellőkként végzik legtöbbször, mert meg van nekik szokva hogy mindent a seggük alá raknak.

2012. jún. 28. 19:47
 23/29 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az ,hogy anyám nem küld el 15 évesen dolgozni nem azt jelenti , hogy egy kitartott senki leszek -.-"
2012. jún. 29. 07:42
 24/29 anonim ***** válasza:

Szerintem sem jelenti azt egyébként...de én személy szerint szerettem dolgozni, én később, kb. 17 évesen voltam először diákmunkán, de jó hülye voltam, hogy csak akkor mentem, jó társasásgban voltam, nem unatkoztam egész nyáron, volt pénzem, plusz egy diákmunka (szerintem) nem jár olyan nagy felelősséggel mint egy normál munka, értem ezt úgy, hogy diákmelónál megteheted, hogy 8 féle szövetkezethet jelentkezel be és akár minden nap más munkát végezz, ha sikerül úgy beosztani...ez változatosságot jelent, új embereket ismersz meg, megtudod, hogy mi az a munka ami neked való, mi az ami nem, szerintem ez tök jó.

21L

2012. jún. 29. 08:27
 25/29 anonim ***** válasza:
A normális gyerekeket nem kell zavarni dolgozni, mennek maguktól. Nálunk sem ők mondták, hogy na kislányom holnaptól pultozol, hanem én könyörögtem ki az állást.
2012. jún. 29. 14:50
 26/29 anonim ***** válasza:
Én 16 éves koromtól szórólapoztam és szerettem:)
2012. jún. 29. 21:48
 27/29 anonim ***** válasza:
aki azt írta, minek dolgozzon tizenévesen..hát sokkal több pénzed lehet, és még kiadásaid nemnagyon vannak (mivel a szüleiddel élsz, ők fizetik a számlákat,kaját.stb)és nem otthon punnyadsz :D
2012. júl. 4. 00:00
 28/29 anonim ***** válasza:
én idén nem csinálok semmit. nem szorulunk rá, végre valahára nincs nyári gyakom, és van spórolt pénzem elszórakozni...
2012. júl. 4. 00:02
 29/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem tudtok nekem valamit ajánlani Budapesten? 16 éves lány vagyok.

2012. júl. 27. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!