Elmenjek apa boltjába dolgozni?
A pénz tényleg nem sok, de azért hetente kapnál 4000 forintot, több, mint a semmi. Mindenesetre ha még nem vagy 16 akkor apukádnak sem árt vigyázni, ha egy ellenőr megy a boltba és egy kislányt talál a pult mögött, bár nem tudom mi most a pontos jogi szabályozás.
Attól, mert nem vagytok jóban, még dolgozni dolgozhatsz nála, végülis pénzért teszed, az ember a főnökét általában nem haverságból "tűri el" a munkahelyén, hanem mert kell, és kész.
De te tudod, ez elég kevés időben is, tehát marad időd bármire a munka mellett.
*kapnék
Szerintem menjél, persze, miért ne. Gondolom, a heti 4.000,- Ft nem jönne rosszul.
Hátha ennek hatására kicsit javulna a viszonyotok is, ki tudja.
Az egy dolog hogy mennyit fizet, és hogy nem vagy vele jóban.
Szerintem mindenképp menj el, mert biztosan jól fog neki esni, még ha nem is fejezni ki, belül biztos örülni fog, és akár javulhat is a kapcsolatotok. Na meg a pénz az pénz, akárkitől van :) Lehet hogy nem sok, de több mint a semmi.
nem kapnák, hanem kapnék.
ha pénz kell, akkor hol itt a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!