Nincs családom, kapcsolatom. Így is elmenjek az összejövetelre vagy gáz?
Hamarosan lesz a volt osztályommal egy találkozó. Nem az igazi, csak max 10-en akik jóban voltunk. Mindnek vagy évek óta tartó kapcsolatuk van, vagy még a gimis párjukkal vannak együtt (esküvő, eljegyzés, gyerek, ,közös lakás stb) vagy külföldön laknak. Nekem nincs barátom, nem is volt komolyabb, itthon lakom. Pályakezdő munkanélküli vagyok, ők vagy dolgoznak vagy tanulnak fősulin. Szégyenben érzem majd magam attól félek, így nincs kedvem elmenni...
22/L
nekünk is most volt az osztálytalálkozó kb. 15-en lehettünk, de a felének jelenleg nincs kapcsolata volt 2 ember akinek még soha nem is volt, és kettőnknek van már gyerekünk. Igazából nem is arról beszélgettünk, hogy ki kivel van együtt, hanem, hogy az elmúlt években hogyan alakult az életünk. A régi időkről beszélgettünk
Szerintem menj el nyugodtan nem vagy te semmivel sem kevesebb mert nincs kapcsolatod vagy gyereket
Nem értem, hogy miért kell versenyt csinálni az osztálytalálkozókból.
10 éves érettsgi találkozón voltam nyáron. Volt akinek már három gyereke volt, volt olyan is, aki munkanélküli, olyan, akinek komolyabb kapcsolat nem volt. Senki nem piszkált senkit.
Egy ember volt, akinek eléggé bunkó modora lett, az szóba került, mert tényleg bunker módon viselkedett, de ennyi.
Maximum az kapott nagyobb figyelmet, aki vadászpilóta lett, mert eléggé különleges foglalkozás és érthető módon ez mindenkit érdekelt.
79%-os...
Hazudni felesleges.
Ez nem verseny. Az meg nem jelent semmit, hogy most gyűrű van az ujjukon. Leszel te még boldog, az osztálytalálkozókat nem lehet akkorra időzíteni, mikor pont sinen van az életed. Menj el, érezd jól magad. :)
Nyugi 10 év múlva neked még viszonylag friss kapcsolatod lesz, nekik meg a nagy részük épp válóban lesz :)
Ne parázz, csak 22 vagy, előtted az élet, egyáltalán nem gáz, ha egyedülálló vagy. Én ennyi idősen találtam meg az első komoly munkahelyemet és az első komoly nőmet, de ha épp egyik sem lett volna, akkor sem éreztem volna a helyzetet cikinek. Most ez van, lesz majd jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!