Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs családom, kapcsolatom....

Nincs családom, kapcsolatom. Így is elmenjek az összejövetelre vagy gáz?

Figyelt kérdés

Hamarosan lesz a volt osztályommal egy találkozó. Nem az igazi, csak max 10-en akik jóban voltunk. Mindnek vagy évek óta tartó kapcsolatuk van, vagy még a gimis párjukkal vannak együtt (esküvő, eljegyzés, gyerek, ,közös lakás stb) vagy külföldön laknak. Nekem nincs barátom, nem is volt komolyabb, itthon lakom. Pályakezdő munkanélküli vagyok, ők vagy dolgoznak vagy tanulnak fősulin. Szégyenben érzem majd magam attól félek, így nincs kedvem elmenni...

22/L

2011. dec. 14. 14:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez így van az osztálytalálkozókkal!

Nem mindenhol, de nagyrészt ez "verseny", hogy kinek megy jobban, ki ért el többet.

Én pont ezért nem járok az ilyen találkákra, mert nincs kedvem mutogatni magam, meg beszámolni arról, hogy hol is tartok.

Pedig jó az életem, és nincs mit szégyellnem rajta.

Egyszerűen utálom az ilyesmit, amikor magadat kell "promotálnod".

Már azt is utáltam középiskolában, amikor arról beszéltünk ballagás utáni évben, hogy kit vettek fel, kit nem, és hová.

Engem az első helyre felvettek, mégis utáltam összemérni magam másokkal.

Nem szeretem ezt!

Akivel tartani akarom a kapcsolatot, azzal tartom, akivel nem, annak meg oka van: az, hogy nem vagyunk egy nevezőn.

Én akkor se járok, ha nincs mit szégyellnem, úgyhogy megértelek!

2012. febr. 23. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!