Hogy lesz így valaha kapcsolatom? Sehogy?
Nő vagy férfi vagy?
Hány éves vagy?
Azzal "nyugtatom" magam, hogy majd hátha ha dolgozni fogok akkor lesz valakim, de ezzel indultam neki a giminek és a következő sulinak is, és mégsem lett senkim.
Neten nem akarok ismerkedni.
Ugye, nem vagy csúnya?
Ha nem, akkor előbb-utóbb ugyis összejösz valakivel.
Elég rossz lehet, hogy egész nap csak otthon vagy...
Bárcsak nekem lehetne ennyi szabadidőm!
Menj el egy plázába, csak ülj le, figyeld az embereket, hallgass zenét, nézelődj...
Menj el egy parkba sétálni.. Vagy csinálj bármit, annyi mindent lehet csinálni.
És lehet, hogy épp szembejön valaki, akivel összeilletek vagy jó barátok lehettek.. Ha látsz egy szimpatikus embert, nyugodtan szólítsd le és mosolyogj, mit veszíthetsz?
Lépj ki ebből az unalmas életből!
Garancia nincs semmire. Ne erőlködj és agyalj rajta viszont túl sokat, azzal csak rosszabb lesz.
Ha teheted, járkálj el emberek közé (kiállítás, mozi, edzőterem, etc.), ha nem, akkor a neten is lehet találni ezermillió tematikus oldalt, ahol lehet beszélgetni emberekkel, barátokat, ismerősöket szerezni. Biztos vannak olyan dolgok, amiket szeretsz, ezekből kell kiindulni.
A lényeg, hogy ne zárd el magad a külvilágtól/többi embertől, mert úgy piszok nehéz. Néha csak úgy több (ismeretlen) ember környezetében lenni is jó.
kérdező!ezzel én is így vagyok, de szó szerint!nincs kedved csevegni?
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!