Lesz valaha jobb kapcsolatom a testvéremmel?
Van egy testvérem, bátyám! Igazából sose voltunk túl joban, mindig cikizzük/tük egymást még a mai napig is! Persze régebben verekedések is voltak mikor kicsik voltunk!
Sokszor gondolok arra,hogy milyen is jó annak akinek bensöséges a bátyjával a kapcsolata és mindent megbeszélnek egymással! Nálunk ez sajnos nincs igy! Mit gondoltok a késöbiekben jobb lesz a kettönk kapcsolata? mert most ugy tünik hogy mi sose leszünk joban! nem sokat beszélünk csak a legfontosabb dolgokat! Arra gondoltam talán majd ha már a szüleinket nem lesznek akkor talán jobb lesz!? Volt/van valakivel ilyen szitu? Én 20/L ö 22!F
Köszi aki ir!
Persze, hogy jobb lesz majd a kapcsolatotok!
Mi négyen vagyunk testvérek és mindig szekáltuk egymást, és szerintem ez a jövőben is így fog maradni! :D (Megjegyzem, ez másokkal való kommunikációs készségeinket eléggé fejlesztette.)
Legyetek sok időt egymással, beszélgessetek olyan dolgokról, amik mindkettőtöket érdekelnek, vagy esetleg menjetek el együtt utazni valahova! :)
Legyünk sok idöt egymással? utazzunk el?? ááá ez képtelenség :(
Örülök hogy nem vagyok egyedül! :)
Igazából lesz ami lesz!
Tesom is nagyon el van magától szállva!
Mondjuk még mind a ketten sulisok vagyunk, tesom fösulira jár! De talán az a baj hogy nagyon nagy arca van!
Azt hiszem, hogy a nevelésetek során történt hiba.
Helyrehozható de meg kell dolgozni érte.
Tedd félre a büszkeségedet és kérd ki több alkalommal a bátyád véleményét. Lehet, hogy nem neki lesz igaza de legalább észrevesz és elgondolkodik azon, hogy érdekel téged az ő véleménye. Valóban jó ötlet egy utazás kettesben.
A fiaim példájából láttam, hogy milyen jó buli volt Bp.-ről Bécsig stoppolni, ott megoldani a közlekedést, szállást és a visszautat. Attól kezdve lett beszédtémájuk is és remek a kapcsolatuk azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!