Hogyan lehetnék jobb kapcsolatba a testvéremmel?
jajj de ismerős :/
kitartást neked!
Uh te szegényke!Ha komoly a kérdés,akkor tényleg nagyon sajnálom,hogy ilyen testvéred van...Az enyém sem valami minta testvér,de ezt már túlzásnak tartom :(
Ha ő ilyen,nem tudsz vele mit csinálni.Itt tényleg csak valami Pszichológus segíthet.Lehet,hogy van valami lelki problémája és rajtad vezeti le...Próbálj meg vele beszélni és mondd el,hogy "figyu,ezt nem bírom tovább" kérdezd meg,hogy miért sérteget...Ha normálisan nem megy nála és nem érti meg,akkor viszont ne hagyd magad és mond mg neki,hogy nem a seggéből rángatott ki,úgyhogy tanuljon meg veled normálisan beszélgetni,és ha kurv*kat meg rib*ncokat akar látni,kint az utca sarkán keresgéljen...
első vagyok.
sajnos nekem sem volt sosem jó kapcsolatom a nővéremmel, és ezek a dolgok idővel csak eldurvultak... manapság már csak átnézünk egymáson, nem ülünk egy asztalhoz sem :(
Figyelj,most komolyan kérdem:
Nem lehet,hogy a testvéred skizofrén????
Mert az én bátyámnak is 18 éves korába derült ki,
hogy paranoid skizofrén,mert állandóan magába beszélt,
meg mindenféle mágiáról meg földünkívüliekről halandzsázott.
És ő is azt mondta,h nem kell neki nő...
Írj privit és beszélhetünk ha gondolod :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!