Azok a szülők, akik sokat bántották a gyerekeiket, szeretik őket egyáltalán?
Figyelt kérdés
Sajnos az én szüleim is ebbe a csoportba tartoznak.Én úgy érzem,nem szeretnek.Már félek itthon lenni a sok ordibálás miatt,mert mindig rajtam csattan,ha bajuk van.Volt egy nagyon durva veszekedés még hónapokkal ezelőtt,azóta még jobban félek tőlük és csak menekülnék itthonról.2012. aug. 7. 21:51
1/2 anonim válasza:
lehet h egymással van bajuk, az én szüleim is állandóan veszekednek, és én is ugy érzem engem nem szeretnek...ha gondolod irj privátot.
2/2 anonim válasza:
Szeretik a maguk módján.
Ez egy hülye kifejezés, de igen, szeretnek, de csak annyira, amennyire tőlük telik.
Ez lehet, hogy neked kevés, és sokszor tényleg az is.
Ők ennyire képesek, próbáld meg elfogadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!