Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire általános, hogy a...

Mennyire általános, hogy a szülők befogják a nagyobb gyerekeiket babysitternek? Lányokat vagy fiúkat? Bánjátok-e?

Figyelt kérdés
Nekem nincs testvérem, így kíváncsi vagyok, hogy megy ez a többgyerekes családokban.
2010. máj. 31. 16:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
77%
ez teljesen természetes dolog...
2010. máj. 31. 16:12
 2/26 anonim ***** válasza:
35%
Kizárt dolog hogy ilyenre kényszeríthetnének. Sosem szerettem a kicsi gyerekeket. Még szerencse hogy nincs kistestvérem. És a nővéreimnek sem kellett engem gondozni.
 3/26 anonim ***** válasza:
64%
természetes
 4/26 anonim ***** válasza:
93%

Engem mindig befogtak, két kistesóm van, otthon gyakran kellett rájuk vigyáznom, ezzel nem volt semmi baj.

De sajnos a rokonságban én voltam a legidősebb, aki mégis még gyerek, ezért a családi eseményeken még az unokatestvéreim is rám sózták mindig. Na, azt utáltam, a felnőttek csak borozgatnak, én meg szenvedtem a kicsikkel.

Egyébként szerintem eléggé általános ez a jelenség.

2010. máj. 31. 16:13
 5/26 anonim ***** válasza:
75%
nekem sincs testvérem, de nálunk általános volt, hogy kicsit idősebb korban kb 14, némi jelképes zsebpénz fejében figyeltem a kisebb unokatesókra pár óráig. utána hazavittek, vagy éppen a picit. attól függ, ki volt kinél. ingyen is szívesen megcsináltam volna. jóval idősebb unokatestvérem is hozta el óvodából a kisöccsét... szóval szerintem természetes.
2010. máj. 31. 16:13
 6/26 anonim ***** válasza:
74%
A CSALÁD valahogy erről szól! Valaha ez nem is lehetett volna kérdés, mert ez a legtermészetesebb.
2010. máj. 31. 16:14
 7/26 anonim ***** válasza:
50%
ez nem természetes, mivel nem a nagyobb gyerek kért magának gyereket hanem a szülők, utálom az effajta kizsákmányolást.
2010. máj. 31. 16:17
 8/26 anonim ***** válasza:
34%

El si költöznék hazurlór asszem...

Ők csinálták vigyázzanak is rá!:D

2010. máj. 31. 16:18
 9/26 anonim ***** válasza:
79%
Naná, én 14 voltam, mikor tesóm született imádtam vinni bárhova és vele lenni! Azt hitték sokan, hogy az anyja vagyok. :) És később ő 12 éves volt, mikor már rá mertem bízni egész napra a gyerekeimet.
2010. máj. 31. 16:19
 10/26 anonim ***** válasza:
89%

Minden családban előfordul.

De megköszöni ezt a szülő? Kiengeszteli az idősebb gyerekét, hogy nem mehet fiatalon oda ahova szeretne (barátaival), mert anyuci lepasszolja a gyereke(ke)t?

Az a tapasztalat, hogy nem.

Miért veszik ezt természetesnek. Néha még oké, de napi rendszerességgel.

2010. máj. 31. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!