Mennyire általános, hogy a szülők befogják a nagyobb gyerekeiket babysitternek? Lányokat vagy fiúkat? Bánjátok-e?
Figyelt kérdés
Nekem nincs testvérem, így kíváncsi vagyok, hogy megy ez a többgyerekes családokban.2010. máj. 31. 16:09
1/26 anonim válasza:
ez teljesen természetes dolog...
2/26 anonim válasza:
Kizárt dolog hogy ilyenre kényszeríthetnének. Sosem szerettem a kicsi gyerekeket. Még szerencse hogy nincs kistestvérem. És a nővéreimnek sem kellett engem gondozni.
4/26 anonim válasza:
Engem mindig befogtak, két kistesóm van, otthon gyakran kellett rájuk vigyáznom, ezzel nem volt semmi baj.
De sajnos a rokonságban én voltam a legidősebb, aki mégis még gyerek, ezért a családi eseményeken még az unokatestvéreim is rám sózták mindig. Na, azt utáltam, a felnőttek csak borozgatnak, én meg szenvedtem a kicsikkel.
Egyébként szerintem eléggé általános ez a jelenség.
5/26 anonim válasza:
nekem sincs testvérem, de nálunk általános volt, hogy kicsit idősebb korban kb 14, némi jelképes zsebpénz fejében figyeltem a kisebb unokatesókra pár óráig. utána hazavittek, vagy éppen a picit. attól függ, ki volt kinél. ingyen is szívesen megcsináltam volna. jóval idősebb unokatestvérem is hozta el óvodából a kisöccsét... szóval szerintem természetes.
6/26 anonim válasza:
A CSALÁD valahogy erről szól! Valaha ez nem is lehetett volna kérdés, mert ez a legtermészetesebb.
7/26 anonim válasza:
ez nem természetes, mivel nem a nagyobb gyerek kért magának gyereket hanem a szülők, utálom az effajta kizsákmányolást.
8/26 anonim válasza:
El si költöznék hazurlór asszem...
Ők csinálták vigyázzanak is rá!:D
9/26 anonim válasza:
Naná, én 14 voltam, mikor tesóm született imádtam vinni bárhova és vele lenni! Azt hitték sokan, hogy az anyja vagyok. :) És később ő 12 éves volt, mikor már rá mertem bízni egész napra a gyerekeimet.
10/26 anonim válasza:
Minden családban előfordul.
De megköszöni ezt a szülő? Kiengeszteli az idősebb gyerekét, hogy nem mehet fiatalon oda ahova szeretne (barátaival), mert anyuci lepasszolja a gyereke(ke)t?
Az a tapasztalat, hogy nem.
Miért veszik ezt természetesnek. Néha még oké, de napi rendszerességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!