Mi 5-en vagyunk, és ez teljesen természetes nálunk, a kisebb fiú testvéreknek is. Anyukám ez alól csak az érettségikor mentett fel. Amúgy én nem bánom, szeretem a pesztrálást, oviba is sokat hordtam a kicsiket.
2010. máj. 31. 16:24
12/26 anonim válasza:
14 voltam mikor öcsém született,amig el nem költöztem egyetem miatt otthonrol,többet voltam vele mint anyánk
de nem bántam,imádnivaló baba volt,megtanultam mindent amit egy kicsivel kell (pici korától tápszeres,én etettem,én vittem többször orvoshoz,amit csak kellhez)
most már nagyfiu,nem kell rá vigyázni tulzotan,de j volt mig pici volt
23/N
2010. máj. 31. 16:25
13/26 anonim válasza:
rám unokatesoimat bizták mindig mert van köztünk 10év korkülönbség és felnéztek rám a srácok csinálták amit mondtam nekik...nemvolt gáz sose...volt h fektessem le aludni hát én aludtam 4-5 orákat ők meg 2-3at:D
2010. máj. 31. 16:27
14/26 anonim válasza:
16:24 vagyok! Mivel 4 kisebb tesóm van, nálunk ez természetes volt, és csak hasznm lett belőle, mert gyakorlatilag fel tudnék nevelni egy gyereket, mert a pelenkacserétől a reggeli dacos "nem ebben a cipőben akarok menni" mindent meg tudnék oldani. És mikor anyukám beteg volt, én vittem télen a piciket bicajjal oviba, és a legkisebb nálam tanult meg akkor biciklizni (mert nem bírtam el!). És tudod mit? Az az emlékeimből kitörölhetetlen pillanat!!
ma 16:17 Éretlen vagy.
23/L
2010. máj. 31. 16:29
15/26 anonim válasza:
Már nem azért 16:29 de nem mindenkinek ez a hasznos tudás, és vágyai ne tovűbbja hogy megtanuljon felnevelni egy gyereket! Attól még nem biztos hogy éretlen.
2010. máj. 31. 16:33
16/26 anonim válasza:
szerintem alap valamilyen szinten, nekem csak nővérem van,anyám meg itthon dolgozott
tanárom mondta, hogy neki kellemetlen volt a kistesó amikor már 20felett volt a ölök meg akkor született
2010. máj. 31. 16:43
17/26 anonim válasza:
16:29 A stílusa éretlen. "kizsákmányolás" hogy lehet ezt mondani a saját testvérével kapcsolatban. Ha a család nem tart össze, akkor kitől várja az ember az életben a szeretetet, támogatást (gyerekkorben)? (Költői.)
2010. máj. 31. 16:43
18/26 anonim válasza:
Nekem egy 12 évvel fiatalabb húgom van. Mostmár megnőtt, de mikor kisebb volt, nem bántam, ha vigyáznom kellett rá, ha anyunak épp dolga volt, vagy csak el akart menni. persze legtöbb helyzetben megpróbálta valahogy megoldani, hogy ne érezzük tehernek a kishúgunkat (van egy másik testvérem is), de mikor kellet mi vigyáztunk rá. Mikor főiskolás voltam volt olyan, hogy szünet volt a suliban, a húgom meg beteg volt. Én maradtam otthon vele...persze nem volt komolyabb baja. Nem vártam semmit érte, anyu mégis adott egy kis pénz....azt mondta ha táppénzre kellett volna jönnie, akkor elveszett volna ez a pénz. Úgyhogy így végülis mindenki jól járt. Nekem meg jól jött az a kis plusz pénz.
2010. máj. 31. 16:48
19/26 anonim válasza:
Nekem három gyerekem van. Teljesen természetes, hogy amíg boltba megyek vagy egyéb elintézni valóm van addig a nagyobbak figyelnek a picire. Még soha nem reklamáltak. A baj szerintem akkor van, amikor a nagyoknak nincs saját életük a kicsi miatt, mert a szülő kizsákmányolja őket. Viszont a család akkor működik jól, ha a gyerekek megtanulják, hogy egymásért is felelősek. A gyerekeim egyébként néhány hete azért nyúznak, hogy nekik kéne még egy kis tesó. Szóval, ha teher lenne akkor nem mondanának ilyet. Én már nem szeretnék több lurkót, de jól esett, hogy a gyerekek igen.
2010. máj. 31. 16:48
20/26 anonim válasza:
számomra is természetes, hogy megteszek neki olyan dolgokat néha, ami nem az én dolgom lenne
a család valóban erről szól
nem válogatom külön a mosni valót, hogy-kiki mossa a magáét, néha szükségünk van arra,,hogy kettesben legyünk és másképp nem tudjuk megoldani
ez azonban ugyan úgy nem visszaélés tárgya, megkérdezem van-e más programja, megkérem és megköszönöm.....ez meg szerintem szintén természetes
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!