Miert valtoznak meg a nok, ha gyereket szeretnenek, varnak vagy nevelnek?
Ja apa mikor hazajött igencsak ellilult a feje :D Aztán kiment a fürdőbe és az ottani szóhasználatát inkább elkerülném. :)
Persze a gyerek nem tehet semmiről, én voltam a hibás, miért engedem mászkálni a szobában. Na ja...hol a fenébe tanuljon lépegetni, ha nem a szekrény-polc peremébe kapaszkodva?
Aztán büntiből be lett rakva a járókába játék nélkül. Fél órát üvöltött és rázta a rácsot. Aztán leült amíg mi pakoltuk a könyveket és fújtatott mint egy kismacska. :)
Úgyhogy nemcsak az anyukák változnak meg, hanem az apukák is :D
8 hós miniszörnyeteg anyukája
És akkor még utána szídják az embereket hogy nem becsülik meg őket! Hát hogy könyörgöm amikor elviselhetetlenek néha? Nekik jár a hely a buszon, előre kell őket engedni, beköltöznek öreg szülők házába és rendezkednek stb, stb... Elvárják hogy mindenki azt lesse mikor tűnik fel a színen egy kismama vagy gyerekkel és istenítsék! De még eggyel sem találkoztam aki szépen nézett volna rám, esetleg meg is szólalt volna, hogy "elnézést, ha nem lenne baj akkor át tudnád adni a helyed?"-és-" Köszi"... Basszus nem azért hallgatok zenét vagy nézek ki az ablakon mert olyan szemét vagyok hanem mert éppen az érdekel!!! Azt hiszik mindenki őket bántja.
Nem hittem volna hogy valaki azt gondolja amit én, de pont ugyanezt írtam, hogy ilyenkor egyszerűen kivész belőlük a logika, az észszerűség... Pedig tök egyszerű lenne elgondolni hogy az idegeskedés nem használ neki sőt rosszabb színben tünteti fel, és a gyereknek meg a családnak sem jó, és egyáltalán semmi nem fog tőle változni... Sokszor mellettük senkinek érzi magát az ember mert annál nagyobb és nehezebb dolog nincs mint a gyerek, mikor az az igazság, hogy gyereket csinálni mindenki tud de pl 10 nyelven beszélni nem biztos, de az már valami ha nevelni is tudja. Viszont aki jól neveli annak általában van annyi esze, hogy nem néz le másokat...
Első!Nagyon beletrafáltál a dolgokba,szinte szívemből szóltál!:)
Egyébként én azt gondoltam hogy a kismamák meg a kisgyermekes anyukák nyugodt lények,de itt amiket olvasok,rá kellett jönnöm hogy a legtöbb egy unatkozó,mindentjobbantudó,szexnélkültengődőmertférjnemkívánjababásan,idegbeteg hárpiák...
Volt hogy én is le lettem osztva mert mertem olyan kérdést feltenni hogy mit kell a végletekig aggódni egy terhességet???Első nagyon jól megfogalmazta:"nem tudja hogy fürödhet-e"-na most nem biztos hogy szó szerint idéztem.Nagyon sok mindent nem értek,de már meg sem merem kérdezni,nem merek válaszolni mert én leszek a bunkó!Nagyon sok terhes nő már olyan dolgokat nem mert megtenni ami természetes,szerintem legtöbben az ebből adódó félelmük miatt lesznek indulatos házisárkányok,és ebből születnek meg az olyan kérdések hogy:"most mért ilyen velem a férjem?"
Ja igen A NŐ nekem is tetszett!:)
37hetes
11.27,igazságtalan vagy,egy kalap alá veszed a terheseket.Az én seggem a párom mindenhova hurcolta kocsival,a mai napig is,pedig már 6 évesek a gyerekeim.Egy ízben nem ért rá,és én a gyerekekkel elmentem az állatkertbe.1 busz,1 villamos,és egy földalatti kellett hogy elvigyen odáig.A buszon egy fiatal srác meglátta hogy ott állok előtte a gyerekekkel,iziben kibambult az ablakon,én meg úgy fogtam a 2 gyerek kezét(3 évesek voltak) hogy nem volt harmadik kezem kapaszkodni.Rámjött a sírógörcs,mert mikor a busz fékezett,egyensúlyoznom kellett a gyerekekkel is,egy három évestől nem lehet valami nagy kapaszkodást elvárni!! Tudod,le se szarta,pedig jól látott minket!!!!!!
F@sott rá,hogy a gyerekek elesnek,én meg rázuhanok valamelyikre,lényeg az,hogy a picsäját meresztve faszán hallotta az mp3 lejátszóját!!
dicséretes ugye??
Egyszer te is édesapa/édesanya leszel(ha leszel) és lehet hogy kényszerülsz tömegközlekedésen utazni,megnézném a fejed,ha a gyerekedről lenne szó.Bár valószinűleg ilyen felfogással még az ivadékod helyét is elvennéd.
És ne gondold,hogy marha fincsi nagy hassal tömegben utazni,megtudnád ha neked az lenne..gyanitom te az életben nem fogod megtudni,ezért veszett ki belőled az empátia..
*gyere
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát és nem is dolga hogy kitalálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!