Az emberek miért szeretnének gyereket?
Figyelt kérdés
Sokszor megszokták itt kérdezni,hogy akik nem akarnak gyereket,azok miért nem akarnak. Gondoltam megkérdezem én is,hogy aki szeretne az miért szeretne?2011. márc. 19. 19:11
2/29 anonim válasza:
azt mondják hogy az igaz szerelem teljes beteljesülése :) 15L
3/29 anonim válasza:
Azért, mert nincs annál csodálatosabb érzés, amikor a kezedbe foghatod és belenéz a szemedbe. Érzed, hogy a tiéd és felelős vagy érte még élsz.
4/29 A kérdező kommentje:
Igazad van, de utána meg itt panaszkodnak,hogy mennyi tartásdíjat kell fizetni szóval az igaz szerelem sem tart örökké,sőt utána kimondottan utálják sokan a gyermekük anyját/apját.
2011. márc. 19. 19:18
5/29 A kérdező kommentje:
19.17-esnek szólt
2011. márc. 19. 19:19
6/29 anonim válasza:
Én azért szeretnék, hogy egyszer átéljem, milyen egy családnak a része lenni, ahol Sokan (=legalább 4-en) vannak. Meg azért is, mert szeretem a gyerekeket. Meg azért is, mert a Normális Élet részének tartom, hogy az embernek gyereke legyen, márpedig én Normális Élet-et szeretnék :D
7/29 anonim válasza:
Mert szeretném látni a férjem huncut mosolyát egy gyermekben, mert tovább adhatok valamit magamból, mert egy gyerek szeretete az a leg feltétel nélkülibb szeretet, ami létezik a világon.A fiamat annyira szeretem, hogy szót nem tudok rá mondani.Pedig már 18 éves.Én alapból egy önző nő vagyok, de ha azt kérnék, hogy hogy adjam oda a szívemet, mert az kell ahhoz, hogy a fiam éljen, én egy percig nem gondolkodnék.
8/29 anonim válasza:
Biológiai/Fajfenntartási kötelezettségből szerintem.
9/29 anonim válasza:
Szerintem kevés csodálatosabb dolog van az életben, mint egy gyerek. A legtöbb emberből előhozza a jó dolgokat, azt az oldalát, amit talán még maga sem ismert. Életem legboldogabb napja lesz, ha lesz babám.:) 19/L
10/29 anonim válasza:
Azért akarnak gyereket mert:
- kétségbeesetten keresnek valami értelmet a további életüknek
- mert esetleg romlóban van a házasságuk és hát azt hiszik hogy egy gyerektől majd hiphopp minden megjavul
- félnek hogy öregkorukban magányosan fognak meghalni (mintha amúgy nem halnának meg magányosan...)
- félnek hogy ha meghalnak akkor semmi se marad utánuk ezen a világon, hogy csak úgy nyom nélkül eltűnnek majd a föld színéről és senki se fog rájuk emlékezni
"egy gyerek szeretete az a leg feltétel nélkülibb szeretet, ami létezik a világon"
Kár hogy ez a szülői szeretetről nem mindig mondható el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!