Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert valtoznak meg a nok, ha...

Miert valtoznak meg a nok, ha gyereket szeretnenek, varnak vagy nevelnek?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy a legtobb gyermekvallalassal kapcsolatos temaban egymasnak ugranak a kismamak/anyukak. (vagy eleg a kozvetlen kornyezetemben, a valos eletben szetneznem) Kismamakent mar be sem nezek a terhesseg temakorbe, mert ugy erzem, hogy rengeteg az agressziv osanya, a rosszindulatu no, akik csak veszekednek, lepontoznak. Mas is erez igy vagy en reagalom tul? A kerdessel nem provokalni szeretnek.
2010. febr. 5. 20:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Én a szóhasználatuktól akadok ki. Irritálnak ezek a becézgetések a szopizik és társai...
2010. febr. 5. 21:09
 22/37 anonim ***** válasza:
86%
Jaja a becézgetés baromi idegesítő :) Gondolom a gyereknek is gügyögnek egész nap... teljesen infantilis dolog... a gyerek ugyanolyan rohadt büdöset sz@rik, mint bárki, de attól az még szarcsika... vááááá :D
2010. febr. 5. 21:11
 23/37 anonim ***** válasza:
76%
És aztán megy csodálkozva jönnek ugyanezektől a kérdések 1-2 évvel később, hogy elhagyta a férje, és az a szemét... Közben meg amikor megszületik a gyerek, akkor mindegyik elhagyja magát, onnantól megszűnik nőnek lenni, mert főállású anya lett... és utána még a pasi a hibás, és vasalják tőle a tartásdíjat... A gyerek meg majd kapja egy életen át a "az a hülye apád" dumát...
2010. febr. 5. 21:14
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Na nálam is veri a biztosítékot a csi duma...én is használom msn-en ,fórumokon, de nem a gyerek témában ...

A másik hogy csak a gyerek van nekik...hát könyörgöm attól nő egy nő,hogy anya is lett,vagy csak én vagyok ilyen beszűkült?Mert én ugyanúgy megcsókolom a párom, em csökkent a szeretkezések száma sem(pedig csak a héten kezdhettük el a 6 hetes szünet után)...nem apázom,hanem Rolu ugyanúgy mint eddig...

2010. febr. 5. 21:28
 25/37 anonim ***** válasza:
76%

Látod,ez igaz hogy ugyan olyan büdöset tojik,mint akárki,de most azt kéne mondani egy kisbabának hogy:b@zdmeg,de büdöset szartál?

és a szopi szóval nekem nincs bajom,jó a szopcsi és társai engem is az örületbe kergetnek néha..

2010. febr. 5. 21:28
 26/37 anonim ***** válasza:
67%

21.14,azért ennyire ne nézd már le a kismamákat :)

Én bevallom töredelmesen,hogy biza rajtam maradt 21 kiló(évek óta!!!)otthon festetlen vagyok és ízléstelen cucc van rajtam,mégse akar apjuk távozni valahogy,és elég sűrűn bújik is(!) kérdeztem tőle hogy mit szól a hirtelen hájhoz,azt mondta így is nagyon szeret(érzem is) és tudja hogy a hormonkezeléstől van,leszarja a plusz kilókat,nem az a fontos.

Mielőtt valaki belekötne,hogy persze suttyomban meg félrekufrint,jelzem,hogy itthon dolgozik.

Aki beleköt a párja külsejébe,ott már gond van,ott nem is szeretik igazán az asszonyt.Az nem lesz tartós kapcsolat sehogyse.

2010. febr. 5. 21:30
 27/37 anonim ***** válasza:
81%
Engem a manózás meg a babózás idegesít,én aztán imádom a gyerekeimet,de ilyeneket nem mondok.Aki lemanózta őket,azokat is helyreigazitottam nyomban.Az enyémek nem manók,hanem babák,vagy gyerekek...
2010. febr. 5. 21:33
 28/37 anonim ***** válasza:
81%
Szeretem a "szerdán leszünk négy hósak" kezdetű mondatokat. Én már régen voltam négy hós!!! A gyerek - nem manó és nem babó- meg tényleg szerdán lesz négy hónapos. Teljesen egyetértek veled.
2010. febr. 5. 21:45
 29/37 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat, megy a felpontozas mindenkinek es orulok, hogy nem vagyok egyedul az erzeseimmel. Az elso hozzaszolo szepen osszefoglalta az egeszet, nagyon igaz! :) Engem a legjobban az idegesit, amikor nem egyezik a velemenyem a tobbseggel es akkor mindenki nekem esik. A masik meg a sok idiota kerdes: hogy 2 napja szexeltunk a parommal, ma furcsan kohogtem, akkor lehetek terhes? vagy ma esik az eso, merjek lemenni a boltba 11 hetes terhesen? (ez utobbi kerdes tenyleg szerepelt az oldalon!) Szoval nem ertem, hogy miert hal meg az esszeruseg, ha gyerekvallalasrol van szo es miert nem tisztelik a nok egymas velemenyet...
2010. febr. 5. 22:05
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

na tessék...a "tejci" máris befigyel -.-"

2010. febr. 5. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!