Miert valtoznak meg a nok, ha gyereket szeretnenek, varnak vagy nevelnek?
Na nálam is veri a biztosítékot a csi duma...én is használom msn-en ,fórumokon, de nem a gyerek témában ...
A másik hogy csak a gyerek van nekik...hát könyörgöm attól nő egy nő,hogy anya is lett,vagy csak én vagyok ilyen beszűkült?Mert én ugyanúgy megcsókolom a párom, em csökkent a szeretkezések száma sem(pedig csak a héten kezdhettük el a 6 hetes szünet után)...nem apázom,hanem Rolu ugyanúgy mint eddig...
Látod,ez igaz hogy ugyan olyan büdöset tojik,mint akárki,de most azt kéne mondani egy kisbabának hogy:b@zdmeg,de büdöset szartál?
és a szopi szóval nekem nincs bajom,jó a szopcsi és társai engem is az örületbe kergetnek néha..
21.14,azért ennyire ne nézd már le a kismamákat :)
Én bevallom töredelmesen,hogy biza rajtam maradt 21 kiló(évek óta!!!)otthon festetlen vagyok és ízléstelen cucc van rajtam,mégse akar apjuk távozni valahogy,és elég sűrűn bújik is(!) kérdeztem tőle hogy mit szól a hirtelen hájhoz,azt mondta így is nagyon szeret(érzem is) és tudja hogy a hormonkezeléstől van,leszarja a plusz kilókat,nem az a fontos.
Mielőtt valaki belekötne,hogy persze suttyomban meg félrekufrint,jelzem,hogy itthon dolgozik.
Aki beleköt a párja külsejébe,ott már gond van,ott nem is szeretik igazán az asszonyt.Az nem lesz tartós kapcsolat sehogyse.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
na tessék...a "tejci" máris befigyel -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!