Van olyan, hogy megutáltál egy személyt, akivel azelőtt nagyon jóban voltál? Ha igen, hogy dolgoztad fel? És miért változnak meg az emberek?
Nekem volt egy barátnőm, tényleg a legjobb volt, nagyon imádtam vele lenni, szinte felnéztem rá, mára viszont elérte, hogy szó szerint utálom, állandóan rosszindulatú, lenéző, próbál lenyomni, meg nagyon rossz lett a kisugárzása. Komolyan rosszul vagyok, ha vele kell lenni. Nem mondja el őszintén a problémáit, állandóan csak a jó dolgokat mondja el magáról, hogy milyen nagyszerű, milyen csodás is ő.
Annyira nehéz elfogadnom, hogy már nem olyan mint régen, nem tudom, hogy hogy szakítsam meg vele a kapcsolatot. Szerintetek? 20L
Én a nagyapámat utáltam meg (hosszú) - nem keresem
Meg az ált.isk.-i barátnőmet. Szint ugyanaz mint neked, csak nem akar lenyomni.... Egyszerűen ne keresd telón, ne vedd fel, és ne talizzatok...
a konkrét kérdésedre nem tudok válaszolni, amit lejjebb írtál arra igen:
mondd meg neki őszintén, veszíteni nem fogsz vele. ha már úgy vagy vele hogy meg akarod szakítani a kapcsolatot, állj elé nyíltan és keményen. talán még rendbe lehet hozni. ha meg nem, akkor megszabadultál tőle.
azért remélem még van egy kis esély..:)
köszönöm a válaszokat :)
nagyon aranyosak vagytok :)
Igen, én a férjemet utáltam meg az évek során. Én ilyen szerelmes még életemben nem voltam még, mint belé, évekig. Ő sajnos ezzel súlyosan visszaélt többször is (nem megcsalással), akkor döngölt földbe amikor a leggyengébb voltam, igyekezett a lehető legjobban alávetni engem. Nem az elején, hanem később, sokáig, módszeresen. Először csak csalódott voltam, majd megbántott, majd elszállt a rózsaszín köd, majd megharagudtam, és most már az összes tiszteletem iránta elszállt, sőt megutáltam. Folyamatban a válásunk.
Az én hibám, hogy nem reagáltam gyorsabban, de az övé a gonoszsága, és hogy játszott velem.
Nem tudom javára vagy kárára írható-e, hogy súlyos pszichés problémái vannak, amiket nem hajlandó kezeltetni, és ezzel mindenki más életét is megkeseríti maga körül, beleértve a gyerekeinket is.
Sajnos az ilyen embert, ha nem hajlandó a kedvünkért változni, el kell hagyni, mert te is belekerül a méregbe.
Igen, van ilyen, negyedikbe történt.Mindent csináltunk, játszottunk, megosztottunk a titkainkat egymással, erre ő hazudott mindenről és mindenkinek elmondta a titkaim, még sírtam is miatta, hogy hogy lehettem ilyen hülye, hogy megbíztam benne.Szerencsére csak 2 évet járt ebbe az iskolába, ötödikbe már nem is volt velünk, most megyek hatodikba.
12L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!