Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy megutáltál...

Van olyan, hogy megutáltál egy személyt, akivel azelőtt nagyon jóban voltál? Ha igen, hogy dolgoztad fel? És miért változnak meg az emberek?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy barátnőm, tényleg a legjobb volt, nagyon imádtam vele lenni, szinte felnéztem rá, mára viszont elérte, hogy szó szerint utálom, állandóan rosszindulatú, lenéző, próbál lenyomni, meg nagyon rossz lett a kisugárzása. Komolyan rosszul vagyok, ha vele kell lenni. Nem mondja el őszintén a problémáit, állandóan csak a jó dolgokat mondja el magáról, hogy milyen nagyszerű, milyen csodás is ő.

Annyira nehéz elfogadnom, hogy már nem olyan mint régen, nem tudom, hogy hogy szakítsam meg vele a kapcsolatot. Szerintetek? 20L

2011. aug. 9. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Én a nagyapámat utáltam meg (hosszú) - nem keresem

Meg az ált.isk.-i barátnőmet. Szint ugyanaz mint neked, csak nem akar lenyomni.... Egyszerűen ne keresd telón, ne vedd fel, és ne talizzatok...

2011. aug. 9. 15:53
 2/8 Hailey13 ***** válasza:

a konkrét kérdésedre nem tudok válaszolni, amit lejjebb írtál arra igen:

mondd meg neki őszintén, veszíteni nem fogsz vele. ha már úgy vagy vele hogy meg akarod szakítani a kapcsolatot, állj elé nyíltan és keményen. talán még rendbe lehet hozni. ha meg nem, akkor megszabadultál tőle.

azért remélem még van egy kis esély..:)

2011. aug. 9. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem utáltam meg, de csalódtam emberekben. Utálkozni fárasztó dolog, sokkal jobb, ha egyszerűen kizárod az életedből és nem bosszantod magad rajta.
2011. aug. 9. 15:58
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

nagyon aranyosak vagytok :)

2011. aug. 9. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a párom apját utáltam meg. Mocskos igazságtalan dolgokat vágott a fejemhez (hogy még b.szni se kellenék neki olyan senki vagyok, nem fogok soha elérni semmit az életben, holott most végeztem a főiskolán és munkát keresek, meg hogy a szüleim is milyenek lehetnek, mondta ezt úgy, hogy nem ismeri őket, meg hogy én nem tudok se főzni se mosni se semmit, pedig vendéglátó főiskolára jártam, és a páromnál is nap mint nap bizonyítom hogy tudok sütni és főzni is, és az finom). Nagyon összevesztem vele, azt mondta soha többet nem akar látni, hát én is így vagyok vele ha ilyeneket mond rám. Szívemből megutáltam. Egy öntelt, másokat lenéző, önző ember. Még jó, hogy messze lakik...
2011. aug. 9. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, én a férjemet utáltam meg az évek során. Én ilyen szerelmes még életemben nem voltam még, mint belé, évekig. Ő sajnos ezzel súlyosan visszaélt többször is (nem megcsalással), akkor döngölt földbe amikor a leggyengébb voltam, igyekezett a lehető legjobban alávetni engem. Nem az elején, hanem később, sokáig, módszeresen. Először csak csalódott voltam, majd megbántott, majd elszállt a rózsaszín köd, majd megharagudtam, és most már az összes tiszteletem iránta elszállt, sőt megutáltam. Folyamatban a válásunk.

Az én hibám, hogy nem reagáltam gyorsabban, de az övé a gonoszsága, és hogy játszott velem.

Nem tudom javára vagy kárára írható-e, hogy súlyos pszichés problémái vannak, amiket nem hajlandó kezeltetni, és ezzel mindenki más életét is megkeseríti maga körül, beleértve a gyerekeinket is.

Sajnos az ilyen embert, ha nem hajlandó a kedvünkért változni, el kell hagyni, mert te is belekerül a méregbe.

2011. aug. 9. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Lakótársam a főiskolai évek alatt, és szinte legjobb barátnőm volt. Nagyon jóban voltunk, aztán valami elromlott és cseleket szőtt ellenem, bemártott az osztálytársaimnál és mindenki megutált a suliból egy nem igaz történet miatt. Nem kellett sok idő elköltöztem, de még volt a suliból egy fél év, amit ki kellett bírnom ott. Szörnyű volt. Rossz volt, hogy hirtelen így ellenem fordult, és a mai napig nem értem, de kiderült, hogy nem volt egy igaz ember. Nem sirattam egy percig sem, mert feldühített. 24L
2011. aug. 9. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen, negyedikbe történt.Mindent csináltunk, játszottunk, megosztottunk a titkainkat egymással, erre ő hazudott mindenről és mindenkinek elmondta a titkaim, még sírtam is miatta, hogy hogy lehettem ilyen hülye, hogy megbíztam benne.Szerencsére csak 2 évet járt ebbe az iskolába, ötödikbe már nem is volt velünk, most megyek hatodikba.

12L

2011. aug. 9. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!