Ha valakit megutáltál, azt miért tetted?
Kihasznált, visszaélt a bizalmammal
Más kérdés,hogy az én ostobaságom miatt tudott kihasználni,de tapasztalatnak jó volt.
Az exférjemet azért, mert megütött, megalázott, és becsapott, szerződést hamisított, amikor váltunk (22 év házasság után).
Az ex barátomat azért, mert a kölcsön adott pénz visszaadása helyett inkább felszívódott, külföldre távozott, mail-re nem válaszolt, telefonját kikapcsoltatta.
Az ex főnökömet szintén azért, mert nem kívánja visszaadni a kölcsön kapott pénzt (van hivatalos kölcsönadási szerződésem), telefont nem veszi fel, mailre nem válaszol, új lakcímre költözött...
Mostanában nem igazán bízom a "férfiakban".
Minden olyan embert utálok aki kétszínű. A szemembe jópofizik, a hátam mögött szemétkedik és bemocskol, ha meg utána ki kell magyaráznia magát akkor jön az hogy ő tök ártatlan és felfújom a dolgokat.
És ha száz év múlva találkozunk, még van pofája jópofizni, mintha valóban semmiről nem tehetett volna
A volt barátom összejött a legjobb barátnőmmel..mindkettőt utálom..
Apámat mert nem törődik velem
A sógoromat,mert segítséget kért tőlünk,hogy fogadjuk be ideiglenesen,hogy munkát tudjon keresni itt kint Angliában.A húgom miatt segítettünk,amikor a sógor kijött adtunk neki szállást,kaját amiért egy büdös fillért nem kértünk el,segítettünk neki,hogy hol keressen állást magának,és támogattuk,mellette álltunk,hogy ne érezze egyedül magát..Elvittük a baráti körünkbe,hogy néha kikapcsolódjon,de az idióta féltékenységét nem tudta legyőzni,és amikor végre 2,5 hónap után melót szereztünk neki(a párom vitte volna be oda ahol ő dolgozik) meg gondolta magát,és hazament.de otthon a húgomnak és mindenkinek azt mondta,hogy Anglia sz@r,koszos ország,és mi is éhezzünk,meg szegények vagyunk,és amikor Ő főzött töltött káposztát megettük az ennivalóját,neki semmi nem maradt(hozzáteszem,hogy én utálom a töltött káposztát)
Mi a "szegény csórók" már 5 éve kint élünk...de azóta a bunkó parasztot nagyon utálom...Annyira,hogy nyíltan ki is mutatom neki...Amikor haza megyünk látogatóba,sajnos nem tudom kikerülni,hogy ne találkozzunk,de SOHA egy pohár vizet sem kérek tőle..néha ha olyan hangulatban vagyok,akkor rá is teszek egy lapáttal hogy:"nem kell tőled semmi,mert a végén ki iszom az egész vizet a csapból,vagy nem kell a sült csirkéd,mert a végén éhes maradsz mert kieszlek a vagyonodból" Stb...Ő az egyetlen parazita akit ennyire gyűlölök...
Elhívtak egy 4 személyes buliba, a frissen összejött fiúmhoz, (csak ágyasom) majd hazamentünk mindannyian, és a csaj visszament a sráchoz éjjel 3-kor, s bebújt mellé.
Miközben velem éppen nem ebben a szellemben beszélgetett a fiúról előtte - és másnap sem.
Két (kis)gyerekes anyuka, és minden hónapban van egy új hódítása - ez is hozzájárult az undorhoz. Addig azt hittem, a nagy többség hű, főleg őróla azt képzeletem.
Én meg már két éve egyedül voltam, de permanensen. Most miért kellett neki pont ez? Pont akkor?
Én úgy megútáltam, egyszerűen megundorodtam.
Már több éve volt, láttam a minap, s inkább elfordultam, nem bírtam szólni neki.Évekig együtt dolgoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!