Miert valtoznak meg a nok, ha gyereket szeretnenek, varnak vagy nevelnek?
Neharagudjatok amúgy,miattam lesztek lepontozva,mert tudják,hogy Ada vagyok.
Ha nem tudják egyik válasznál sem vagyok lepontozva,de ha kirakom ezt: ^^ rögtön elindulok a lejtőn.
Bocsi,nem agyon kedvelnek itt,mert bemerek nekik szólni és nem nyalom a feneküket ^^
Első válaszoló,tökéletesen igazad van!!!!Ez állandó harc,főleg az anyaatej kontra tápszer téma,no meg az,hogy egyeseknek már-már 2 hónaposan elindul a babája.. -.-"
Van az egyik tv csatornán is egy baba-mama szoba,az valami rettenet.Gyűlölködés ezerrel.Más szobákban békésen megvannak a chatelők,de az anyukák sosem!Gonoszkodás,rosszindulat,de főleg versengés,versenyzés megy.Eszem ágában sincs itt a neten sem semmiféle kismamafórumra benézni.
Óó, én már lassan 3 éve (vagy talán már kicsit több) látogatom ezt az oldalt. Terhesen találtam ide, akkor még kicsit visszafogottabban mentek itt a dolgok. Aztán amikor megszületett a babám, és már nem csak a terhességgel kapcsolatos kérdéseket néztem, akkor volt, hogy meg mertem fogalmazni néhány tekintetben ellentétes véleményt, mondhatni, nem követtem mindenben a mostani trendeket. Na akkor el lettem mondva minden rossznak.
Amúgy osztom (...) véleményét /tudom, nem írunk nevet :), de azért tudom ki vagy :)/ ezek a kategóriák nagyon is jól jellemzik az itteni kasztrendszert.
Amúgy szerintem az is közrejátszik, hogy 1. ez egy névtelen fórum, tehát az ember nyugodtan elküldhet valakit a halál f*szára, semmi következménye nem lesz, egy másik kérdésben lehet, hogy pont egymásnak jópofiznak. Én már jártam úgy, hogy kaptam valakitől egy dühödt mailt, amiben el lettem küldve a jóanyámba, majd egy pár hét múlva ugyan attól kaptam egy másik levelet, amiben szívélyesen megköszönte a segítségemet :)
2. Elég sokan vannak, akik terhesen, vagy GYES-en/GYED-en idejük nagy részét csak és kizárólag a gyerekük és/vagy férjük társaságában töltik, külső személyekkel pedig csak itt kerülnek interakcióba. Hát ami feszültség van bennük, azt pedig a többi felhasználóra zúdítják. Legalább is merem remélni, hogy a gyerekükkel vagy a férjükkel más stílusban kommunikálnak :) Na és persze a többi hasonló helyzetben lévő ugrik rá azonnal, hiszen ez nekik épp olyan élvezet, mint annak, aki elkezdi.
Nohát én is megindultam a lejtőn kedves első :D
Szóval szerintem mivel anonim (elvileg) ezért egy nagy baromság a pontozósdi. Hisz valakik már csak heccből is pontozgatnak lefelé (felfelé nem hiszem), s akkor még nem is szóltam a "nem tetszik az én szemléletem, dögölj meg akkor is lehúzlak" típusú pontozókból.
Na ez lesz ám nulla %-ban hasznos hozzászólás?! Pedig csak fáj az igazság. :D
8 hós miniszörnyeteg anyukája
El sem hiszem,hogy nem mentem 50 alá:D, de am tuti azért mert nem a kismama részbe tetted ^^
Amúgy 8hós miniszörnyeteg mamija...a párod szörnyet hallt a galaktika gyűjtemény "megsemmisülése miatt?" ...ha jól emlékszem te írtad ugye?:) ^^
Sziasztok.Ada,én is fel pontoztalak:D
igaza van,amit irt.én is fennt vagyok nap mint nap,és teszek fel néha kérdést,de inkább csak válaszokat adok.a provokativ kérdésekre inkább nem is válaszolok már,mert volt egy pár,amiben mindenkinek ugyanaz volt véleménye,nekem viszont nem.mikor odairtam én voltam a szemét feminista,meg a mittudom én mi.
amugy én nem érzem magamon a változást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!