A ti családotok is ezt csinálja? Ennyire nem kedvelnek?
Figyelt kérdés
Amikor "beszélgetünk" (Körülbelül nem is engedik, hogy beszálljak a beszélgetésbe...) egy érdekes témáról és nekem is lenne valami hozzáfűznivalóm, akkor mindig a szavamba vágnak és végül sosem tudom végigmondani. Többször is belekezdek, hátha figyelnek rám, de inkább befogom, mert nem akarok közbevágni, amikor beszélnek. Gondolom, kivárom, hátha lesz egy alkalmas pillanat, amikor elmondom, amit akartam, de ilyen sosem szokott lenni, mert várhatok rá, hogy leálljon 5 másodpercre is a beszélgetés. Szóval várok és várok, de fél perc alatt már teljesen más a téma, fura lenne, ha egyszer csak "benyögném", mert már rég nem arról van szó. Ezután inkább elkullogok, mert nincs sok értelme az ottlétemnek, nem vesznek be a beszélgetésbe. Nagyon szomorú leszek ettől. Jó lenne megbeszélni, ha van ilyen, hátha azzal könnyíthetek magamon. Úgy érzem, mintha direkt kihagynának. Aztán mindenki csodálkozik, hogy miért nem megyek ki szocializálni velük egy kicsit...2015. jan. 6. 18:35
11/11 A kérdező kommentje:
Elég nehezen fejezem ki az érzelmeimet és a gondolataimat, mert félek, hogy hülyeségnek tartják őket.
Legközelebb, ha ilyen lesz, megmondom a véleményem.
2015. jan. 6. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!