Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetemisták! A ti családotok...

Egyetemisták! A ti családotok megérti, hogy karácsonykor is tanulnotok kell?

Figyelt kérdés
Nálunk most ország-világ sértődik, mert ezen a drága napon is a program, hogy ülök és tanulok. Nem tudom egyszerűen megértetni velük, 29-én és 30-án is vizsgázom, nagyon nehezek, szenvedek velük mint a franc, nem tudok mások lelki világára tekintettel lenni úgy, hogy meg ne bukjak hétfőn és kedden. Mit csináljak? Hiába magyarázom nekik, hogy számomra az egyetem az első, egyszerűen nem értik.
2014. dec. 24. 11:31
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
85%
Gondolj bele mi a jobb. Ha az értetlen buta szülők, rokonok megsértődnek egy időre, vagy ha megbuksz! Ugye te is tudod a választ?
2014. dec. 24. 11:42
 2/33 anonim ***** válasza:
88%
Nem nagyon volt két ünnep között vizsgám, talán csak egyszer. Egyébként mindig úgy alakult, hogy csak januárban, vagy nem is lehetett egyáltalán vizsgázni szilveszter előtt, mert bezárt az egyetem. Másrészt nálunk nincs olyan nagy család meg sok ismerős, hogy 25-én és 26-án is tömegével jönnének, vagy nekünk kéne járni a fél országot. Úgyhogy a fenti kettőt figyelembe véve nálam ebből nem nagyon volt probléma emlékeim szerint soha. A szentestét általában a családdal töltöttem, aztán másnap tanultam tovább.
2014. dec. 24. 11:43
 3/33 anonim ***** válasza:
93%
Az enyém simán megértette. Mondjuk az én családomban szinte mindenki főiskolát vagy egyetemet végzett, úgyhogy képben vannak, hogy mi fán terem egy vizsga. De azért szerencsére a legtöbb évben nem kellett karácsonykor tanulnom.
2014. dec. 24. 11:46
 4/33 anonim ***** válasza:
9%
puskázz bameg.
2014. dec. 24. 11:47
 5/33 anonim ***** válasza:
63%
1-2 kivételtől eltekintve mindig úgy szerveztem, hogy ne kelljen tanulnom karácsonykor, max. utána, mert nekem meg a család, a karácsony és a pihenés volt a fontosabb. 24-től 26-ig lazítás, 27-től tanulás.
2014. dec. 24. 11:48
 6/33 anonim ***** válasza:
92%

Nálam pl megértik, sőt, el is várják hogy tanuljak, anyum pl meg is szokott szólni ha nem készülök.

Bááár szenteste tanulni... most nem azon a 3-4 órán fog múlni az egész mig lepörög az ünnepi vacsora :)

2014. dec. 24. 11:49
 7/33 anonim ***** válasza:
51%

Jó kretén tanaraid vannak, ünnepek közé vizsgát rakni... Nem ér rá jövére?

Amúgy, nekem ha kellett volna se tanultam volna karacsonykor az az isten nincs... Mégis elvégeztem az egyetemet, állami támogatáson végig, erős szakon. Jó, a reszkessetek betőrök helyett tanulhatsz, de a vacsorát, ajándékozást ne hagyd ki, azon a 2 órán semmi se múlik...

2014. dec. 24. 11:50
 8/33 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk ilyenkor bezár az egyetem. Amúgy szerintem nem egészséges ezen a napon tanulni, azért valamikor pihenni is kell. Nekem is lenne egy csomó munkám, de én szerintem akkor csinálom meg, amikor már itthon besegítettem, már ha egyáltalán lesz rá időm. Én a helyedbe áttenném januárba a vizsgákat. Ez így egy szívás. Milyen tanár tesz két ünnep közé vizsgát?
2014. dec. 24. 11:53
 9/33 anonim ***** válasza:
86%

Elso eves vagyok. Amikot anyumeknak bejelentettem, hogy tanulni fogok, fel voltak haborodva es azt mondtak megtiltjak, hogy tanuljak! :D Magamban " Oh, 14 even keresztul egy ilyen mondatra vagytam".

De amugy fogok, megvacsorazunk, ajandekot osztunk(ezt csak kibirom), utana mindenki megy a dolgara.

Holnap is igy lesz. Fel orat egyutt toltok a rokonokkal, utana pedig a szobamba gubbasztok majd tobb oran keresztul, es megismerkedek melyebben a joggal, politologiaval es munkaerovel.

2014. dec. 24. 11:54
 10/33 anonim ***** válasza:
80%

Nekem megértette, amíg egyetemre jártam.

A szenteste meg a másnapi ebéd volt a családi program, a többit tanultam általában.

Ha megsértődnek ezen, akkor ez van.

2014. dec. 24. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!