Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetemisták! A ti családotok...

Egyetemisták! A ti családotok megérti, hogy karácsonykor is tanulnotok kell?

Figyelt kérdés
Nálunk most ország-világ sértődik, mert ezen a drága napon is a program, hogy ülök és tanulok. Nem tudom egyszerűen megértetni velük, 29-én és 30-án is vizsgázom, nagyon nehezek, szenvedek velük mint a franc, nem tudok mások lelki világára tekintettel lenni úgy, hogy meg ne bukjak hétfőn és kedden. Mit csináljak? Hiába magyarázom nekik, hogy számomra az egyetem az első, egyszerűen nem értik.
2014. dec. 24. 11:31
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nyilván kidugom az orrom, itt nem arról van szó, hogy este nem megyek le közös vacsira, vagy ajándékozni, hanem napközben nem tudok részt venni a takarításban meg fadíszítésben. Nekem az egyetem a legeslegfontosabb, azért vettem fel így a vizsgáim, mert csak így volt megoldható. Ha bármely vizsgám nem lesz meg, akkor csúszok egy évet, amit nem engedhetek meg magamnak. Azonkívül nálunk a karácsony sem Jézus születéséről, sem pedig a szeretet ünnepléséről nem szól, ünnepeljük, mert van és mindenki más is ünnepli, nem érzem azt, hogy ezzel én most kihagyok vmit. De ha ki is hagynék, még egyszer mondom, vannak prioritások az életemben és a suli mindenekfelett ott van, ha karácsony van, ha nem.
2014. dec. 24. 13:52
 22/33 anonim ***** válasza:
57%

Nézd, ha neked ez a fontos, akkor szard le más mit gondol. Mondjuk nekem ez a karácsonyi tanulás földolgozhatatlan, én januárig rá se nézek a könyvekre, most pihi van.

Amúgy nem lehet, hogy az a bajuk, hogy úgy gondolják, hogy csak így akarod kivonni magad a munka alól?

2014. dec. 24. 14:32
 23/33 anonim ***** válasza:
74%
És nem kizárt, hogy igazuk is van, elvégre nem hinném, hogy a gyakorikérdésekből fogsz vizsgázni. Meg fogadjunk, hogy befigyel a Facebook is...
2014. dec. 24. 14:36
 24/33 anonim ***** válasza:
88%
na ne nem ez volt a kérdés..
2014. dec. 24. 14:48
 25/33 anonim ***** válasza:
79%
megértik, bár most szerencsére nem kell, mert január 15 és 22 között vizsgázok, akkorra jelentkeztem :)
2014. dec. 24. 14:52
 26/33 anonim ***** válasza:
71%
Az én szüleim megértették volna, de tudatosan úgy szerveztem, hogy a karácsony az a családé és nem a tanulásé. Igaz, nálunk nincs nagy család, nem utazunk sehova, csak itthon vagyunk.
2014. dec. 24. 14:54
 27/33 anonim ***** válasza:
66%

Azert Nehogy mar par órád ne legyen a családra...

Nem hinném hogy tegnapelőtt tudtad meg hogy mikor lesz vizsgád..

Lehet nekem picit rosszul esne.

2014. dec. 24. 15:47
 28/33 anonim ***** válasza:
43%
15-os valaszolo, miert nem josolsz sokat nekem? :)
2014. dec. 24. 16:04
 29/33 anonim ***** válasza:
41%

A kész vacsorához ülni majd ráérsz, de segíteni a takarításban és az elkészítésében nem. Valahogy sejtettem.

Nekem is van diplomám, valamit nagyon nem jól csinálsz ha pár órát nem tudsz részt venni a karácsonyi előkészületekben.

2014. dec. 24. 16:17
 30/33 anonim ***** válasza:
75%

előző mintha anyumat hallanám

ezért aztán a vacsorához sem ültem oda,igaz én dolgoztam egyetem mellett

2014. dec. 24. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!