Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltok karácsonykor?

Mit csináltok karácsonykor?

Figyelt kérdés
Nálatok hogyan telnek az ünnepek?:)
2013. dec. 23. 20:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szolgálatban leszek.
2013. dec. 23. 20:28
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy, hogy szenteste mindenki ül a saját szobájában, aztán tévét néz, olvas vagy gépezik. Csodálatos családom van.
2013. dec. 23. 20:29
 3/25 anonim ***** válasza:
97%

Mi 24.ét mindig otthon töltjük, feldíszítjük a fát, zenét hallgatunk, délután lemegyünk a pásztorjátékra, aztán este "megjönnek az angyalok", bár mi már mind nagyon vagyunk ehhez, anyáék mindig megcsinálják, a hangulat kedvéért. Mindig a szobában várakozunk, aztán ha megszólal a csengő, kimegyünk.

A 25-26.-át mindig a nagy családdal töltjük, első nap mindig nagyiékhoz megyünk karácsonyi ebédre, második nap pedig a család másik része jön hozzánk.

2013. dec. 23. 20:31
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Egész napos készülődés, vacsi, ajándék, utána gép, tévé mindenkinek, utána alvás.
2013. dec. 23. 20:40
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én az ideit kihagyom.
2013. dec. 23. 20:46
 6/25 anonim ***** válasza:
90%

Sütünk-főzünk

Megnézzük a templomban a jászolkát

2013. dec. 23. 20:47
 7/25 anonim ***** válasza:
84%

24.

Reggel ébredés, fára díszek visszapakolása (a macska az éjszaka folyamán mindig gondoskodik róla, hogy pár leessen). Anya főz, mi még elvégezzük az utolsó simításokat a házon. Mézeskalács díszítés és házépítés. Egy gyors filmnézés, közben ebéd, asztalterítés, megérkeznek a nagyszülők. Vacsora, ajándékozás.

25.-26. : Maradékevés, semmittevés, én pedig elkezdek a vizsgáimra készülni.

2013. dec. 23. 20:48
 8/25 anonim ***** válasza:
85%
Én a vizsgáimra tanulok.
2013. dec. 23. 20:50
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy lakásban négyen négy szobában, mindenki tartja a kapcsolatot egymással a skype-on...
2013. dec. 23. 20:53
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

Hányok tőle előre.

Pedig imádom a karácsony meghittségét, a díszes szépséget, a fenyőillatot, az idilli hangulatot stb.

Csak sajnos idén augusztus végén elhagyott a párom 15 év után és ahogy jön a karácsony, ami az egyik legfontosabb ünnepünk volt és nagyon meghitt, szép volt mindig, most nagyon rosszul érzem magam emiatt. Nem is tudom mit fogok csinálni. Piálni. Vagy nem piálni és cél nélkül furikázni az autómmal.

2013. dec. 23. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!