Magányos emberek! Ti mit csináltok karácsonykor?
Nincs párom, kimondottan családom sincsen (az egyik szülőmmel élek, aki mentális beteg, a másik elhagyott, testvérem pedig nincsen) Barátaim vannak, ők jelentik nekem a családot a mindennapokban, de karácsonykor mindenki a családjával ünnepel és boldogok :( Meg az MSN-en sincs fent senki...
Már előre félek, hogy mit fogok csinálni! Ti mit szoktatok?
Nekünk a családddal lesz, de a szentestét ha választhatnám inkább feküdnék az ágyban és dvd-t néznék.
Ezek a legszebb alkalmak, amikor jól össze lehet veszni mindenkivel
Én semmit, mint ahogy már évek óta. Úgy vagyok vele, mint te, a barátaim nekem is a családjaikkal vannak és boldogok. Nem irigylem őket, nem is cserélnék velük, nekem már rég nem a szeretet ünnepe a karácsony. Szeretek én eleget az év többi részében is ;)
Valszeg marad valami jó kaja meg egy jó film. Talán még egy üveg bor is kinyílik ;)
Soha se csinálok semmit. nekem átlagos nap évek óta már annyi h többet eszek v iszok.
De általában még letörtebb vagyok mint általában.
Hány éves vagy?
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!