Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltok karácsonykor?

Mit csináltok karácsonykor?

Figyelt kérdés
Nálatok hogyan telnek az ünnepek?:)
2013. dec. 23. 20:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Rokonlátogatás
2013. dec. 23. 20:56
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatos veszekedés, verekedés, repkednek a tányérok, karácsonyfadíszek. Múlt évben még a karácsonyfa is kirepült az ablakon.
2013. dec. 23. 20:58
 13/25 anonim ***** válasza:

felkelünk 9-10 körül, apával és bátyámmal feldíszítjük a fát, zenét hallgatunk, anya addig főz, ha végeztünk a fával, segítek anyának a sütikben :)

régebben átjött még nagyapa meg nagymamáék is, de mióta dédim már alig bír járni, nagyapa meg alzheimeres, csak 4en vagyunk szenteste...

6 körül bejövünk bátyámmal az egyik szobába, ha szól a csengő kimegyünk ajándékot bontani :) utána pedig vacsi, aztán mindenki csinál amit akar, vagy filmet nézünk. kb ennyi :)

2013. dec. 23. 21:10
 14/25 anonim válasza:

kozosen diszitjuk a fat.. anyaval egesznap sutunk-fozunk:) szenteste osszegyulunk csalad,kozelibaratok,rokonok:))

ajendekot bontunk es asztalhoz ulunk:) aztan mindig zenet hallgatunk es kicsit felporogunk es irany tancolni:Ddd

2013. dec. 23. 21:11
 15/25 anonim ***** válasza:

24-én reggel feldíszítjük a fát, megcsináljuk az utolsó pillanatos főzéseket.

A fa alá pakoljuk az ajándékokat.

Kb. fél 4-4 körül vacsora, majd ajándékozás. Ezt követően beszélgetés, zenehallgatás, filmezés...

2013. dec. 23. 21:12
 16/25 anonim ***** válasza:
10-es, nálam is ugyanez a helyzet annyi különbséggel, hogy 12 év után szakítottunk a párommal és ennek már öt éve. Azóta van új párom, de ő egyáltalán nem szentel figyelmet a karácsonynak, ez az, ami nagyon hiányzik az előző kapcsolatomból. Még csak együtt sem vagyunk, mert ő otthon van az anyjával, én meg itt ülök egyedül. Hiába öt éve már, hogy szétmentünk, nem bírok elvonatkoztatni attól, hogy régen milyen meghittek voltak a karácsonyok és ahhoz képest az elmúlt években milyen "semmilyen" volt.
2013. dec. 23. 21:31
 17/25 anonim ***** válasza:
24. itthon 4esben, 25. apukámékhoz megyek, 26. nagymamámhoz.
2013. dec. 23. 21:48
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

24.-én sütés főzés anyával, 2 körül ebéd a nagyszülőkkel plusz mi a szűkebb család. Aztán közös fadíszítés ajándékozás, kis beszélgetés. Nagyszülők hazamennek, aztán pihenés.

25.-én 26.-án nálunk nincs rokonlátogatás, szűk családi körben töltjük (szülők+gyerekek) főzünk, beszélgetünk, gépezünk, mint más napokon.

2013. dec. 23. 21:52
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

24: 3-an vagyunk itthon a szüleimmel. Én fát díszítek, ők főznek. Este vacsora, ajándékozás, pihenés.

25: jön a család, kb. 20-an vagyunk összesen. Át kell mennem a barátomékhoz is megjelenni, de ehhez egyáltalán nincs kedvem, nem hogy a családjához, még a barátomhoz se, szóval már most kínlódok.

26: általában a család egyik része itt alszik 25-én, és 26 délután mennek haza, így még ezt is velük töltjük.

Igazából végig eszünk, iszunk, beszélgetünk, ejtőzünk. Ebből áll, de nagyon szeretem.

2013. dec. 23. 21:53
 20/25 anonim ***** válasza:
Aranyos, hogy engem és a másik vizsgázót lepontoztatok. Végülis én is szívesebben mászkálnék rokonokhoz vagy mennék sétálni, de egyeseknek az év utolsó heteiben van vizsgája.
2013. dec. 23. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!