Szerintetek jogos, ha azért nem akar a barátnőm hozzám jönni mert "gáz" autóm van?
Figyelt kérdés
Erről beszélgettünk ma, és mondta, hogy amíg nem cserélem le az aktuális autómat(Lada), addig nem hajlandó hozzám jönni.2015. jan. 3. 22:36
11/27 anonim válasza:
Én speciel azt mondanám neki, hogy lecserélem egy lamborghinire, ferrarira, repülőgép-anyahajóra, vagy helikopterre is akár, méghozzá seperc alatt (mert hát ezekkel én is szívesebben járnék)....
...amint Ő HOZZÁTESZI a különbözetet.
Aztán ha ezen meglepődik, mert ilyesmire ő nem is gondolt (csak arra, hogy majd belőled kihajtja a jobb kocsit), akkor olyan gyorsan szabadulnék meg tőle, amilyen gyorsan csak tudok, mert az a nő nem engem néz, hanem a pénztárcámat.
12/27 anonim válasza:
Viccből én is mondtam már valami hasonlót az uramnak...
14/27 anonim válasza:
Juhuuu egy újabb lotyó a láthatáran:)Amúgy nem lehet hogy csak szivat és hülyéskedik veled?
15/27 anonim válasza:
Ez most egy komoly kérdés akar lenni?
16/27 anonim válasza:
Utolsó hidd el vannak ilyenekVannak nők akiknek ettól nedvesedik oda lent és férfiak is,akiknek jobb autója van,jobban áll pénisze.:)Nem új keletű dolog ez.Sajnos....
17/27 anonim válasza:
Wow, egy olyan csaj, aki meg tudja mondani egy automobilról, hogy jó vagy gáz! Ez már haladás! :)
18/27 anonim válasza:
A barátnődnek talán jobb autója van?
Kitalálom! Nincs is autója.
19/27 anonim válasza:
hát elég anyagias liba! Én nő vagyok és én pl a trabantokat imádom (: tudom ez fura de ez van (: a merci,bmw stb valahogy nem hoz lázba
20/27 anonim válasza:
Szakíts vele. Nem akar hozzád menni. Ha akarna, akkor is megtenné, ha csak egy biciklid volna, vagy az se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!