Szerintetek jogos, ha azért nem akar a barátnőm hozzám jönni mert "gáz" autóm van?
És később mid lesz gáz? A telefonod? A lakásod? A munkád? A fizetésed?
Szerintem csak kifogás.... Te el akarsz venni egy olyan lányt, akinek ez az indoka?
Én azt az egy esetet tartanám elfogadhatónak, ha ez valami tuning Lada lenne, amire kb minden pénzedet és idődet ráfordítod a barátnő kárára.
Ha csak egy mezei kocsi és z nála előbbre van, mint a szerelem, akkor ints búcsút neki! (a csajnak!)
Nem értékeli a jó kis orosz zsigulit :-D
Szerintem vegyél neki szülinapjára egy közepes állapotú moszkvicsot.
Találtam is neki egy megfelelőt :
Máris értékelni fogja a zsigulidat
Ha ilyet mondana a barátnőm, azután már nem tudnám komolyan venni.
Most vagy kifogásokat keres vagy nagyigényű liba. Egyik eset se jó. Ilyen lánynak biztos nem adnék gyűrűt. Még a végén azt se fogadná el, mert nem elég nagy a kő benne.
nem jogos.
én akkor is igent mondtam, amikor még csak biciklije volt
nem ettől függ a dolog, hogy szeretem -e
Mért, neki milyen autója van?
És ha összeházasodtok, mit számít, hogy a 2. számú verda nem olyan menő?
Te ha ez komoly, akkor meneszd a libát, és veressed a zsigulival tovább.
Ha már az elején ilyen a csaj mit gondolsz mi lesz később?
Tapasztalatból mondom sajnos...
De az is lehet ez csak ilyen felületes kijelentés volt , beszélj vele mennyire gondolja ezt komolyan.
Jó kis tuning zsiga nekem is odaveszett, mondjuk én önszántamból adtam el a gyerekek miatt, túl hangos volt nem tudtak benne rendesen aludni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!