Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nehéz munkát végzek, mégis a...

Nehéz munkát végzek, mégis a feleségem az, aki teljesen kivan a fáradságtól estére. De mitől?

Figyelt kérdés
A nagyobbik gyerek iskolás. Reggel korán indulok és este van mire hazaérek. Kettő és fél éves fiunkkal a feleségem van itthon. De mindennap arra jövök haza, hogy el nem tudom képzelni hogy ő mennyire fáradt és semmire nem volt ideje napközben. Mibe lehet ennyire kikészülni mindennap otthon, egy ekkora gyerekkel?

2015. jan. 1. 14:14
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen otthon maradnék a gyerekkel. Menne a feleségem hajnaltól estig dolgozni. Na ebbe aztán végképp nem egyezik bele! De miért? Ha olyan rossz neki otthon?
2015. jan. 1. 16:15
 42/50 anonim ***** válasza:
53%

Nekem 2 gyermekem van. A nagy 4 eves, a kicsi 5 honapos. Csak azert faraszto, mert a baba meg felkel ejjel, es vissza kell altatni tobbszor is es olyan vagyok mint egy zombi. De attol megcsinalom a haztartasi munkakat, es a ferjemmel is van igenyem beszelgetni sot meg nemi eletet is elunk. Amikor csak a lanyom volt, akkor meg lazabb volt a dolog. Idegileg nagyon faraszto valoban, en ezert megtanitottam arra, hogy jatsszon egyedul es ne engem nyuzzon. Ja es mindemellett apolt vagyok es adok is magamra. Minden csak akarat kerdese.

27/N

2015. jan. 1. 16:16
 43/50 anonim ***** válasza:
69%
31-es, ebben nagyon igazad van. Ismerős pl tök nyugodtan eljátszik, nyugisabb gyerek. Rokonnak a már felnőtt gyereke szintén. 4 éves lányomnak 1 perc megállása nincs. Reggel 8-9-körül kel, délután nem alszik, este 9-10 óra, mire kidől. Hiába teszem le mesét nézni, nem köti le. Hiába olvasnék neki, folyton lapoz, belebeszél, kiveszi a kezemből. Mikor menni tanult, mindent le akart pakolni. Sütöttem a konyhában, kijött, pillanat alatt megfogta a szerencsére nem túl forró sütőt. Elmagyaráztuk neki milliószor, hogy nem szabad, mert meleg. Meg s értette, mégsem törődött vele. Gondoltam, sajnos így tanulta meg, hogy forró. Hát nem! 10 perc múlva újra odanyúlt. Egész nap rohan a alkásban ( esett már le ágyról, fotelből háttal a ruhaszárító vastalpának verte a fejét. Másfél évesen rendszeresen magára rántotta a ruhaszárítót. A bébikompban sikerült fejre fordulnia és beszorulnia 1 perc alatt... Pedig gyakran ketten is ott voltunk. Ja, speizban megpróbált felmászni a polcra. Rendszeresen nekimegy az ajtófélfának, ajtó szélének, nekirohant a szekrény élének... Rendszeresen elesik, mert mindenhova rohan. Csattant már neki a falnak, ajtónak teljes sebességgel... Mire kimerül az egész napos rohangálástól, én is hulla vagyok...
2015. jan. 1. 16:36
 44/50 anonim ***** válasza:
87%
Én itthon vagyok. Nagy 13 éves, a középső 3 és fél, most kezdte az ovit, a kicsik meg 2 éves ikrek. Nagyon nehéz. Estére, mire a naggyal kellene tanulni, totál használhatatlan vagyok.Hiába rakodok össze, 10 perc múlva minden ismét szanaszét. Emellett mádoddiplomát csinálom, vizsgaidőszak is van..... A szennyestartó folyamatosan tele, sokszor úgy érzem, alig bírom. Szeptembertől megyek vissza dolgozni. Idegileg könnyebb lesz. (Mostanában volt tévé kézkrémmel lekenése, fonal legombolyítása, tea konyha közepéreöntése, falak és ajtó filccel lerajzolása épp ma, most meg a zacsi popsitörlőt szedték ki egyesével. Arról nem beszélve, hogy valamelyik mindg üvölt, mert a 3 kicsi nem tud együt játszani, verekedés, hajtépés, harapás a vége.)
2015. jan. 1. 17:51
 45/50 anonim ***** válasza:
72%
De aztán arra gondolk,ha aligbírom, hogy hála az Istennek, egészségesek vagyunk. Ez a legfontosabb.
2015. jan. 1. 17:52
 46/50 anonim ***** válasza:
60%

"Nem a szuperanyukát akarom játszani,de én az 1. gyerkőc születése után 6 héttel már dolgoztam,a 2.nál abba sem hagytam,igaz ezek kb. heti 10-15 órás munkák voltak."

Nem is lehet szuperanyukát játszani. Heti 10-15 órából eltartod a családod? Mi ez a munka?

2015. jan. 1. 19:49
 47/50 anonim ***** válasza:
53%
Nem értem a kérdésed!Szégyeljem magam,hogy pár hónapos baba mellett dolgozok?Mivel nem egyedül vállaltam így egyértelmű,hogy apuka fizetéséből élünk főként.
2015. jan. 1. 21:13
 48/50 anonim ***** válasza:
16%
Anyukák nõjjetek már fel.Tudod kérdezõ a mai anyukáknak nincs idejük semmire ,mert fórumoznak, chatelnek, dumálnak,tehát az internet elveszi az idejüket.Az nem igaz,hogy egy gyerekkel annyi baj van.Mindent meg lehet szervezve,rendezetten oldani.Csak ahhoz nem kellene lustának lenniük.
2015. jan. 1. 22:01
 49/50 anonim ***** válasza:
3%
Lehet bunkó leszek,de a nők úgy tudják sajnáltatni magukat,hogy ilyen meg olyan fáradt vagyok a 3-4 gyerek mellett. Minek kell 3 gyereket szülni? Az első után tudja mindenki mivel jár a gyerek. Nem kell egy óvodát megszülni,főleg nem egy év korkülönbségekkel nem. Probléma letudva. 28 n
2015. febr. 28. 23:46
 50/50 anonim ***** válasza:

49: Legtöbb esetben nem a nők vállalják be a gyereket, hanem KÖZÖSEN döntenek úgy, hogy legyen akkor gyerek, sőt olyan férfit is ismerek, aki szerint egy gyerek az nem gyerek, mindenképp többet akar. Volt férjem a megismerkedésünkkor közölte, hogy négyet akar. Persze nem lett annyi, mert útközben rájött, hogy az meló és pénz, az a része meg már nem tetszett neki.

Úgyhogy én inkább megfordítanám: kedves férfiak, ha nem akartok gyereket nevelni, munka után foglalkozni vele (sok egyedülálló elvált anya meg tudja tenni, hogy munka után kezdi az esti műszakot, szóval nem hiszem, hogy egy dolgozó apának nehezére esik egy kicsit játszani a gyerekkel a szőnyegen vagy belelapátolni vacsorára a répapürét), akkor ne csináljatok gyereket. Ennyire egyszerű.

2015. márc. 2. 01:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!