Nehéz munkát végzek, mégis a feleségem az, aki teljesen kivan a fáradságtól estére. De mitől?
Nekem 2 gyermekem van. A nagy 4 eves, a kicsi 5 honapos. Csak azert faraszto, mert a baba meg felkel ejjel, es vissza kell altatni tobbszor is es olyan vagyok mint egy zombi. De attol megcsinalom a haztartasi munkakat, es a ferjemmel is van igenyem beszelgetni sot meg nemi eletet is elunk. Amikor csak a lanyom volt, akkor meg lazabb volt a dolog. Idegileg nagyon faraszto valoban, en ezert megtanitottam arra, hogy jatsszon egyedul es ne engem nyuzzon. Ja es mindemellett apolt vagyok es adok is magamra. Minden csak akarat kerdese.
27/N
"Nem a szuperanyukát akarom játszani,de én az 1. gyerkőc születése után 6 héttel már dolgoztam,a 2.nál abba sem hagytam,igaz ezek kb. heti 10-15 órás munkák voltak."
Nem is lehet szuperanyukát játszani. Heti 10-15 órából eltartod a családod? Mi ez a munka?
49: Legtöbb esetben nem a nők vállalják be a gyereket, hanem KÖZÖSEN döntenek úgy, hogy legyen akkor gyerek, sőt olyan férfit is ismerek, aki szerint egy gyerek az nem gyerek, mindenképp többet akar. Volt férjem a megismerkedésünkkor közölte, hogy négyet akar. Persze nem lett annyi, mert útközben rájött, hogy az meló és pénz, az a része meg már nem tetszett neki.
Úgyhogy én inkább megfordítanám: kedves férfiak, ha nem akartok gyereket nevelni, munka után foglalkozni vele (sok egyedülálló elvált anya meg tudja tenni, hogy munka után kezdi az esti műszakot, szóval nem hiszem, hogy egy dolgozó apának nehezére esik egy kicsit játszani a gyerekkel a szőnyegen vagy belelapátolni vacsorára a répapürét), akkor ne csináljatok gyereket. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!