Ùgy érzem rossz vagyok, boldognak kellene lennem? Van 3 gyerekem, mégis sokszor nincs kedvem felkelni, boltba menni, stb. Csak nézek ki a fejemből. Nagyon ritkán van jó kedvem.
Ha tanulsz dolgozol onkentes munkat vegzel kepzed fejleszted magad nem lesz idod magadra figyelni es depresszios lenni.
nekem nem volt ra idom az tuti
mekorák a gyerekek? valószinű szülés utáni depid van
magnézium, citromfű tea, halolaj sok mozgás sokat segithet
"Van 3 gyerekem, mégis sokszor..."
Önmagában a gyerektől senki nem lesz boldog, keress célokat, elfoglaltságot magadnak, ne csak a családnak élj, hanem magadnak is.
Egyre több kismamától hallom ezt, hogy már be van savanyodva otthon, a férjek meg azt hiszik, hogy otthon kisgyerekkel szinte már szanatórium.
Én azt látom, hogy az olyan anyák mondják ezt, akiknek a férjük már nem feleségként, hanem a gyerekük anyjaként tekint a nőre. Szóval valahol ott lenne a megoldás, hogy ezt kellene orvosolni.
És vajon miért kell a férfinek egész nap dolgozni? Csak nem azért, mert három gyerek van?
Minek kell túlvállalnia magát az embernek? Én nem szülnék azért 2-3 gyereket, hogy aztán az apjuk halálra dolgozza magát, én meg -érthető okokból- szenvednék a hiányától. Ahogy a gyerekek is apjuk hiányától, aki elvileg értük gürizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!