Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ùgy érzem rossz vagyok,...

Ùgy érzem rossz vagyok, boldognak kellene lennem? Van 3 gyerekem, mégis sokszor nincs kedvem felkelni, boltba menni, stb. Csak nézek ki a fejemből. Nagyon ritkán van jó kedvem.

Figyelt kérdés
Szegények mindig csak azt làtjàk, hogy anya szomorú. Nem tudom, mit kellene tennem.
2014. okt. 29. 18:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szegényke, valószínű depressziós lettél. Ami tud ilyenkor segíteni nagyban az az, ha napi fél órát elkezdesz valami testmozgást magadért, pl gyaloglást, vagy kocogást. Depi esetén pozitívan szokott hatni.

Esetleg keress fel valaki pszichoterapeutát, hogy jól ki tudd neki panaszkodni magad. Teljesen egészséges, és természetes az, ha valaki szem előtt tartja a saját mentális egészségét, és néha terapeutikus utakat vesz igénybe.

Van valami, ami örömet tudna neked okozni hobbi, vagy kikapcsolódás?

2018. okt. 9. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!