Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Üvölt a fáradságtól, mégis 30...

Üvölt a fáradságtól, mégis 30 perc, mire megnyugszik és sikerül elaltatni. Miért? Ti mit tesztek ilyenkor?

Figyelt kérdés
3 hónapos
2009. okt. 31. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre én is kíváncsi lennék, mert az én 3 hónapos kisfiam is ezt csinálja. Remélem valaki ír választ...
2009. okt. 31. 15:54
 2/7 anonim válasza:
100%
nálunk ez ált. egy óra, én is nagyon várom a válaszokat!!!
2009. okt. 31. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős!! Ilyenkor szerintem nincs mit tenni. Én tartom a karomban, szorosan ölelem, duruzsolok egy kicsit, de csöndben is vagyok, birizgálom a pihéket a feje búbján. Amikor elolvad, de még ne alszik, lassan lehelyezem az agyába, tarkósimogatás és szundi. Sírás esetén megismétlem, de szinte soha nem kell. Amúgy próbálom napközben időben letenni aludni, de ez nem mindig jön össze. Néha úgy érzem, hogy a jobb fülemre megsüketülök :)
2009. okt. 31. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem is 3 hónapos a kisfiam. Ha estére nyűgös lesz mindig ringatom. 1 pozíció tudja csak megnyugtatni. Török ülésben ülök az ágyon, bal karom a baba alatt, jobb karommal simogatom a lábát, a baba oldalt fekszik az ölemben és így ringatózok előre-hátra szép lassan. Ez úgy megnyugtatja, hogy mindig elalszik. Azt olvastam ez az előre-hátra ringatózás a méhen belüli életre emlékezteti és ezrét nyugszik meg tőle. Nálunk bevált. Próbáljátok ki! Remélem nektek is megnyugszik tőle a babátok.

2009. okt. 31. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:

hát...most nosztalgiázom :)

az én kislányom fél éves, szerencsére már nincs ilyen gondunk. Amikor ennyi idős volt, szinte minden este...megjártam a poklok poklát. DE, aztán eszembe jutott ENYA. Ha van lejátszó a közeletekben vagy bármi hasonló lélekemelő, nyugtató zene, tegyétek fel és táncoljatok rá miközben szopis pózban van a baba (vagy ahogy kényelmes). Illegni-billegni a szobában, a zene titeket is meg a babót is megnyugtatja, és a kellemes rinástól hamar megnyugszik (én dúdoltam is közben) :) így ezekre a nehéz időkre is szépen tudok emlékezni :)

2009. okt. 31. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Az Enya nekünk is jó!!!!:-))
2009. nov. 1. 12:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Enyát mi is szeretjük, már a pocis korszakban is ezt hallgattuk, de van, hogy annyira üvölt, hogy még ez sem nyugtatja meg...:(((
2009. nov. 1. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!