Üvölt a fáradságtól, mégis 30 perc, mire megnyugszik és sikerül elaltatni. Miért? Ti mit tesztek ilyenkor?
Sziasztok!
Nekem is 3 hónapos a kisfiam. Ha estére nyűgös lesz mindig ringatom. 1 pozíció tudja csak megnyugtatni. Török ülésben ülök az ágyon, bal karom a baba alatt, jobb karommal simogatom a lábát, a baba oldalt fekszik az ölemben és így ringatózok előre-hátra szép lassan. Ez úgy megnyugtatja, hogy mindig elalszik. Azt olvastam ez az előre-hátra ringatózás a méhen belüli életre emlékezteti és ezrét nyugszik meg tőle. Nálunk bevált. Próbáljátok ki! Remélem nektek is megnyugszik tőle a babátok.
hát...most nosztalgiázom :)
az én kislányom fél éves, szerencsére már nincs ilyen gondunk. Amikor ennyi idős volt, szinte minden este...megjártam a poklok poklát. DE, aztán eszembe jutott ENYA. Ha van lejátszó a közeletekben vagy bármi hasonló lélekemelő, nyugtató zene, tegyétek fel és táncoljatok rá miközben szopis pózban van a baba (vagy ahogy kényelmes). Illegni-billegni a szobában, a zene titeket is meg a babót is megnyugtatja, és a kellemes rinástól hamar megnyugszik (én dúdoltam is közben) :) így ezekre a nehéz időkre is szépen tudok emlékezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!