Férfiak, mit gondoltok arról az élettársról aki nyaggat a házasodással?
Nekem csak az az unfair, amikor van egy pasi, aki mondjuk házasságellenes, nem hisz benne, soha nem akar nősülni, és ezt valamikor az 5. év tájékán közli a lánnyal. Az elején meg kellene beszélni, hogy nézd, én nem foglak elvenni, ezért meg ezért, és ennek tudatában döntsd el, hogy így is kellek-e neked. Aztán perszer ez később megváltozhat. Láttam én már házasságellenes pasit 250 fős hajcihővel nősülni, mert annyire szerelmes lett. De szerintem ezt az elején meg kell beszélni.
Nyaggatni meg senkit nem érdemes, mert speciel én, mint nő, nagyon utálnám, ha úgy kellene visszagondolnom a lánykérésemre, hogy tessék, ezt is kierőszakoltam. Persze ismerek nőket, akiket ez nem zavar, a lényeg, hogy elvegyék. Hát én személy szerint egyszer sem nyösztettem ezért a férjem. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vártam, de hagytam, hogy ő is megérjen a dologra. Én igenis akartam esküvőt, akartam szép ruhában a családdal, barátokkal bulizni. De ezt soha nem is tagadtam. Már a 2. randin beszéltünk erről, és mondtam, hogy csak olyan pasival jövök össze, aki egyszer hajlandó elvenni. Ha tíz év múlva, akkor tíz év múlva. És hát sok kifogása neki sem volt, mert elvett!:)
aki nagyon akar, az úgyis nősül. aki meg nem, azt hatökrös szekérrel sem lehet vinni...
nő vagyok, de a pofámról leégne a bőr, ha akár csak a fejemben megfordulna ilyesmi.
nekem nem az jelenti a tiszteletet, ha aláír egy vacak papírt, hogy akkor mostantól élete végéig szeretni fog, hanem az, ha megígéri, és papírok nélkül be is tartja...
19:31-nek:
Miért kéne ezt elmondani? És miért kéne házasodni? Nem kell mert abból csak perek lesznek a végén. Házasság nuku. Papír nélkül is lehet szeretni vkit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!