Férfiak, mit gondoltok arról az élettársról aki nyaggat a házasodással?
17:23-nak
OK! Akkor neked ezek szerint egy INGYEN HÁZICSELÉDRE volt szükséged, akit bónuszként még meg is lehet bármikor dugni...
(Lányok, ugye figyeltek és tanultok!) :D
A párom tudja, hogy én javíthatatlan romantikus vagyok, aki szeret olykor-olykor ábrándozni esküvőről, gyerekről, jövőről. Szeretjük egymást, együtt képzeljük el a jövőnket. Én nem nyaggatom a párom az esküvővel, nem kértem sosem, hogy kérjen meg, tudja, hogy majd akkor lesz eljegyzés, ha ő, mint férfi kéri meg a kezem, nem én az övét. Mondta a párom, hogy ő már szívesen feltenné a nagy kérdést, de ő abban az egyben "földhöz ragadt", hogy majd akkor kér meg, ha egy év múlva jöhet a mennyegző. Ennek egyelőre csak anyagi akadálya van. Nem szeretnénk majd az esküvőnkön "filléreskedni". Ez egy nagy nap és a párom is, én is azt szeretnénk, ha minden olyan lehetne, amilyet szeretnénk és nem az árakat kéne figyelni.
Tehát külön kell választani a nyaggatást a beszélgetéstől. Mi sokat beszélgetünk róla, de nincs hiszti a lagzi miatt. Ahol itt problémák adódnak, ott később az igazán nehéz, embert próbáló dolgokban sem biztos, hogy lesz egyetértés! Szakítás-gyanús az ilyen kapcsolat!
Kedves 17:45 köszi a választ.
A kérdéssel másra szeretnék rávilágitani.
Férfi véleményeket várok!
Én a férjemmel 30 évesen kerültem össze, és sosem erőltettem a házasságot, de amikor láttam, hogy nagyon nem hajlik rá, akkor javasoltam, hogy szakítsunk, mert én már nagyon szeretnék családot, gyereket (ő az utóbbit sem akarta "még", azt mondta, ráérünk ezzel - 30 év fölött...
35 évesek voltunk, amikor összeházasodtunk végül, azóta eltelt egy pár év. A gyerekvállalásról lehet, hogy végleg lecsúsztunk (nem jön össze, amikor már ő is akarta), a házépítésbe nemrég fogtunk bele - szóval minden később történt, mint ahogy kellett volna. Ha hamarabb elhatározzuk magunkat, szerintem jobb lett volna.
Már nagyon bánom, hogy akkor nem döntöttem másképp, úgy érzem, már előrébb lennék, ha nem arra várok, hogy ő mikor hajlandó dűlőre jutni az életünkkel kapcsolatban...
Vannak bizonyos dolgok, amiket "idejében" meg kell élni, mert ha elhalasztod, akkor bánni fogod életed végéig.
17:23 vagyok
Nem azért de én dolgozok.
És nem keresek annyit hogy abból ketten meg éljünk ugy hogy ö nem dolgozik.
Nem ingyen cselédre gondoltam.
Az ö szülei engem tekintettek ingyen cselédnek.
De neki az volt a legfontosabb hogy valaki vegye el.
Szerintem ez total eges a no reszerol. Keptelen lennek egy ferfit azert nyaggatni, hogy vegyen el felesegul. Ennyi jo erzes nincs abban a noben, hogy majd elveszik felesegul ha akarjak?!
Csak azert ne vegyen el engem senki, mert en terdenallva konyorgom.
Szerintem mondd meg a nonek, hogy varja ki a sorat, es ne idegesitsen napi szinten ezzel.
Viszont ha ugy erzed, hogy nem akarod elvenni, mert nem tudod vele elkepzelni az eletedet, akkor ne szivasd tovabb! Mondd meg neki az erzeseidet oszinten. Ne varasd, ne szorakozzal vele. Ez olyan alljasag a reszedrol, ha csak kihasznalod es megszokasbol vagy vele, de erzed, hogy nemsokara ugyis vege a kapcsitoknak.
FÉRFIAK VÁLASZÁT VÁRJA A KÉRDEZŐ OKOSOK!!!
Nos.Attól függ,milyen mértékű a nyaggatás.Amíg csak célozgat finoman,vagy egyszer-kétszer szóba kerül,addig nincs gond,de mikor már szinte mást sem hallok....na az gáz.
Előbb-utóbb elviselhetetlenné válik a hölgyike,és szépen tönkre vágja az egyébként valószínűleg idilli kapcsolatot.
Nekem a házasság nem olyan fontos,de tudom,hogy az élettársamnak igenis sokat számít,hát egye fene,elveszem,úgyis életünk végéig együtt maradunk :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!