Jogos hogy feltekeny lettem?
Mit kellett volna csinálnia?
Jópofizva vigyorogni akkor szoktam mikor rohadtul elegem van a beszélgetőpartneremből, de mégsem küldhetem el a fenébe.
A féltékenység mindig értelmetlen. Semmit sem érsz el vele.
El kell fogadnod, hogy van egy gyereke egy másik asszonytól. És emiatt mindig is fog találkozni a másik nővel. És még mindig jobb, hogy jóban vannak, mintha utálnàk egymást.
Ezt vagy elfogadod, vagy tovább lépsz.
Vannak bajok.. a gyerek anyja. Az a jó, ha jó kapcsolatuk van és nem egymás vérét szívják. Szerintem örülj neki.. ha azon menne a vita, hogy nem láthatja a saját gyerekét, a nő szívná a vérét, folyton ideges lenne emiatt, az jobb lenne?
Nőjj fel.
Ez a kapcsolat nem fog működni. Örökre kapcsolatban lesz az exével. Az a gyerek szempontjából jó, hogy normálisan tudnak viselkedni egymással.
Ha te ezt nem tudod elfogadni, akkor nincs értelmes olyan férfival lenned, akinek már van gyereke.
Nem, nem jogos a hisztid.
Lehet épp azon vigyorogtak, hogy milnen hülyeséget csinált a gyerek.
Te mindenkivel kavarsz akivel nevetsz egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!