Anyám megkeseríti az egész életem, mit tegyek?
Arról van szó, hogy soha nem akar kiengedni főleg ha a barátomhoz akarok menni. Pedig már voltam párszor és láthatta, hogy nem lett semmi bajom. És ha nagy nehezenel is enged csak 1 max. 2 órára és ez nekem kevés. Ma pl nem engedett el egyáltalán mert szerinte az ő belegyezése is szükséges ahoz hogy hova, kivel és mikor megyek. És mind azzal jön, hogy ameddig az ő házában lakok addig azt kell csináljam amit ő mond. Pedig jól is tanulok. Nem sokára töltöm a 18at és ez már kezd nagyon idegesítővé vállni. Már arra is gondoltam, hogy egy pár napra lelépek otthonról. Így nem lehet élni!
Kérlek segísetek!
17L
Sajnos az,h 18at betöltöd,nem számít sokat,ha továbbra is vele élsz.Az meg ugye a mai világban nem nagyon megy,h végzettség nélkül,önerőből vki el tudja magát tartani.Nagyon sajnálom,h ilyen helyzetben vagy.
Megpróbálhatsz esetleg még vmit tenni:egy másik felnőtt rokonoddal beszélni,h ő próbáljon hatni anyudra a te érdekedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!